| DennK a întrebat:

Bună, TPU. De câteva luni mi-am luat un iPhone second hand intr-o stare foarte buna, de la cineva de încredere. Un 6s+. Nu am avut nicio problema cu el, este original, nu mi-a creat nicio problema pana acum, dar am observat ca dacă vreau sa fac următoarele : live pe Facebook, apel video/vocal pe Facebook, whatsapp, și ce aplicații mai sunt pentru așa ceva, nu merge. Efectiv eu aud interlocutorul, îl văd, dar el pe mine nu ma aude, dar ma vede. Și am observat ca uneori merge, dacă fac întâi voice call iar după selectez camera. Doar uneori. Menționez ca dacă am căștile conectate nu mai exista nicio problema, iar dacă fac apeluri normale pe telefon, iarăși nu e nicio problema. Nu am service Apple aici, și nu știu unde as putea sa merg sa întreb, dacă poate sa ma ajute cineva, îl rog sa o facă. Este foarte deranjant...
și încă o problema de care mi-am adus aminte acum, am fost la un concert, înainte de concert am conectat la mufa de casti un sistem audio care bazaia și ulterior nu a mai mers (a mai trecut o vreme după ce am deconectat telefonul, o săptămâna, doua, apoi s-a stricat) iar după ce am deconectat telefonul nu am mai verificat nimic și am filmat la concert, iar când am ajuns acasa nu se reda sunetul și îmi apărea "casca conectata". Am introdus casti, le-am scos, de mai multe ori, apoi a funcționat difuzorul. Iar frânturi de filmări se auzeau, nu se auzeau. Ce poate fi in acest caz? Mulțumesc!

1 răspuns:
| ChristianKalman a răspuns:

Este posibil să fie o problemă cu întreg sunetul telefonului sau cu spațiul destinat căștilor. Dă-i o revenire la setările din fabrică și poate își revine. Dacă nu mai are garanție, du-l la cineva care se pricepe să repare telefoane Apple. Nu încerca să găsești rezolvarea pe internet. Dacă are garanție, spune-i persoanei de la care ai achiziționat telefonul să îl trimită în service.