| lonyanna a întrebat:

TPU!
De cateva zile am iphone 5 la mana a 2-a. Telefonul arata foarte bine. Problema e alta. Ieri am remarcat ca, cablul de la iphone era rupt ( cablul nu era original ). Azi am trimis-o pe mama sa-mi ia altul nou*. A venit acasa si am bagat iphone-ul la incarcat. Toate bune si frumoase pana cand am vrut sa deschid iphone-ul si am vazut ca nu reactioneaza. Am incercat si cu metoda home+power timp de 10 secunde dar nu a mers. Va rog raspundeti cei care vi s-a mai inamplat. Nu stiu ce sa fac, sunt diperata!
Vreau raspunsuri explicite.
*Nici cablul acesta nu e original.
Funda!
PS: Vreau raspunsuri urgente!

Răspuns Câştigător
| Munteanu_Liviu_1987 a răspuns:

Te duci repede la un service gsm. e posibil sa nu fie bun cablul sau sa trebuiasca sa iti dea cineva un soc.

| lonyanna explică (pentru Munteanu_Liviu_1987):

Mersi mult. A zis ca bateria nu mai are curent si a trebuit sa p desfaca si sa ii puna curent pe ea.

| Munteanu_Liviu_1987 a răspuns (pentru lonyanna):

Npwinking oricand

5 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Daca nu cumperi de la persoane de incredere, asa patesti. E o lectie buna de viata. Mergi la un service GSM si spune-i lui nenea ca vrei sa cumperi un cablu original. Il testezi, si daca merge, il cumperi, daca nu, il intrebi ce-ar putea sa aiba telefonul, explici toata povestea. (nu cumperi cablul). El va face o verificare contra cost, cam 30 de lei, si daca gaseste problema, o sa-ti spuna un pret pentru reparatie. Va fi destul de...foarte mult, asa ca mai bine negociezi.

| Anonymous1995 a răspuns:

Cel mai bine te duci la un service, ii explici problema explicit si te va ajuta, nu o sa iti ia multi bani, succes :*

| kalasnicov a răspuns:

Du-te la un magazin de reparat telefoane si acolo o sa ti-l repare si o sa-ti dea si incarcator original contra cost