| EmiliaSd88 a întrebat:

de ce nu imi mai merge cartela, de fiecare data cand vreau sa sun sau sa apelez la *100# imi apare neidentificat in retea, sau e vina telefonului caci pe alte telefoane imi merge fara problema, funda

3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Este posibil ca respectivul telefon să fie CODAT pe o altă reţea!
Din acel motiv să nu-ţi "citească" cartela...

N-ai precizat în ce reţea este cartela şi dacă acel telefon funcţionează cu o altă cartelă din aceeaşi reţea...

La Mulţi Ani!

http://i.imgur.com/D0Os2.jpg

| EmiliaSd88 explică (pentru bursuc001):

Cartela e Orange, telefonul nu este codat, eu am doua cartele, una de cosmote si cealalta de Orange si le foloseam pe rand, doar ca cartela de Orange nu mai merge din senin, imi arata ca nu este inregistrata in retea dar pe alte telefoane merge fara problema, ce pot sa fac?

| bursuc001 a răspuns (pentru EmiliaSd88):

Ciudată situaţie!
NU am mai auzit de un astfel de caz sad

Posibil ca să nu facă contact cum trebuie în slotul respectiv ( sau să fie o eroare din soft )...

Poţi încerca să pui o hârtiuţă împăturită în 4 ( deasupra pe cartelă ) în slotul unde fixezi cartela ( ca să o apese pentru un contact mai bun ).

De asemenea, poţi încerca să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ) din Meniul telefonului, sau "hard reset".

ATENŢIE : prin factory reset se ŞTERG toate datele personalizate ( agendă/contacte, aplicaţii/jocuri, parole, etc. ) instalate/modificate după ieşirea din fabrică...

Sau, duci telefonul la un Service.

Toate cele bune.