| deliapisicutza a întrebat:

Deci am un model de tefon Sony Ericson dela Vodafon, si nu stiu din ce cauza nu se aude cand vreau sa vorbesc cu cineva, adica persoana cu care vorbesc nu ma aude, si nicic la inregistratre. Am cautat in meniu volumul suntelui, dar nu am gasit nimic. Va rog ajutati-ma!

6 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Probabil s-a dus microfonul folosit pentru apeluri. Mergi la un service GSM, eventual du-l la garantie, daca mai are.

| Ady2098 a răspuns:

E de la microfon

| deliapisicutza explică:

Da multumesc la toti, dar imi repara tata ( adica il duce la reparat) un telefon mai vechi mai frumos, ca asta e model normal, cu 12 butoane si ecran mic laughing, si nu mai am nevoie, ca imi repara altul car e merge laughing. Multumesc mult la toti ca v-atio implicat.

| deliapisicutza explică:

Doar ca nu a fost al meu, l-am primit de la matusa care l-a primit de la un cumnat de-al ei, si cand m-a sunat sa vorbes cu ea nu m-a auzit, si atuncea nu stiam ca tata o sa imi repare telefonul celalalt...

| LoVe_Nikki_1994 a răspuns:

Buna draga mea, aici este o problema serioasa, trebuie sa te duci la un reparator de telefoane ca sa se uite daca ti sa uzat microfonul si trebuie schimbat sau firele nu sunt bine puse, asta eventual daca l-ai scapat pe joswinkingeste posibil ca microfonul sa trebuiasca sa fie schimbat, am patit-o si eu si de aceea iti spun.succes

| Buță_Andrey_1998 a răspuns:

A avut si eu aceeasi problema la un LG gd510 pop difuzorul era stricat sory dul la un service GSM, sau in garantie dar vezi ca in garantie trebuie sa arate ca si nou, adica nu zgarieturi, lovituri, urme de uzura