| xgd a întrebat:

Eu am un telefon Samsung Shark 2, dar as vrea sa-mi iau un telefon cu touchscreen pentru ca colegii ma batjocoresc la scoala, spun chestii gen "vine fata cu telefonul-caramida". Ideea e ca parintii mei nici nu vor sa auda de touchscreen, nu stiu de ce au o parere asa proasta despre telefoanele de acel gen. Mie mi se pare OK, singura lui problema e ca nu e la fel de "misto" si nu are internet. Am auzit ca, daca dau un alt telefon pe care nu il mai folosesc la schimb, pretul se reduce. E adevarat? Daca da, cam cat m-ar costa in total? Va rog, fara raspunsuri la misto, de unde ar putea face o fata de 14 ani rost de o suma nu stiu cat de colosala? Nu am de gand sa dau nicio spargere laughing rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| LTAA a răspuns:

Ramai cu telefonul acela, colegii n-au decat sa isi bata joc de tine, da-i la o parte si ar trebui sa te lase in pace.
Anyway, ce faci cu un telefon cu ecran tactil, faci si cu un telefon cat de cat modest, in afara de jocuri.
Eventual, daca strangi tu banii, in timp, ar merita, dar sa te milogesti de la parinti, nu are nici un rost si poate, au nevoie de bani pentru altele.
Mai bine iti iei o tableta, sau un PC/Laptop mai bun.

1 răspuns:
| soloangel01 a răspuns:

Nu are nimic telefonul' ala. Daca iti iei un telefon cu touchscreen o sa rada de tine ca e mic sau ieftin, sau ca e alb sau negru sau ca e zgariat sau prea stralucitor...asa sunt copii mai ales fetele.Telefoanele cu touchscreen nu sunt toate "faine", probabil te referi la un android, alea sunt mai scumpe.Iti trebuie vreo 200 de lei si niste noroc!winking Singurii bani de care poti face rost sunt la colinda.Roaga-te de parinti, poate o sa se indure daca au bani.Eu iti urez succes!