Si eu am acelasi telefon si am facut la fel: am stat pe el pana s-a descarcat Dupa aceea l-am pus la incarcat INCHIS timp de 24 de ore . Mie asa mi-a sugerat domnul de la Orange. Iar acum, bateria este buna, adica tine mult. Sper ca am fost de ajutor.
Dar daca as vrea sa-l iau acum de la descarcat si sa umblu pe el, ar putea fi vreo problema?
Nu. Doar ca s-ar putea (nu stiu sigur) ca bateria sa nu fie atat de rezistenta pe viitor
Si daca as vrea sa umblu acum pe el, si sa-l iau de la descarcat, ar fi vreo problema?
Salut!
Eu l-am cumparat de cam o luna jumatate. Cand l-am cumparat, l-am folosit pana s-a terminat bateria ( s-a stins telefonul ). Dupa aia l-am lasat sa se incarce complet, apoi iar l-am descarcat pana s-a stins. Am repetat de cam 3-4 ori faza si acum ma tine foarte mult incarcat telefonul. Succes
Pai trebuie sa-l las 12 ore ca sai formeze iel programult ftx pentru baterie daca las ma putin de 12 ore
nu o sa tine mult bateria ca ie taci 12 ore ca se forme programlu da funda terog
Pai eu stiu ca trebuie sa il lasi sa se descarce de tot si sa il tii la incarcat 14 ore de 3 ori...
AlexMaftei2001 întreabă: