Buna.
Lasa cartela in telefon ca sa poti vorbi, trimite mesaje si foloseste netul de pe cartela creeand o conexiune Hotspot Wifi intre telefon si tableta.
https://support.google.com/android/answer/9059108?hl=ro
O cartelă telefonică o poți folosi sau pentru telefon sau pentru tabletă. Din câte știu, nu se pot utiliza concomitent două cartele cu acelaș număr.
Daca e smart, poti partaja conexiunea de la telefon catre tableta, care se va conecta prin WiFi la telefon si de acolo catre lumea larga. SIM-ul nu il poti avea in doua exemplare, deci e fie in telefon, fie in tableta - si nu toate de pe piata au si SIM, ca sa fie clar. Modelele cu SIM de regula sunt mai scumpe, ca sa fac o paranteza.
Pai dacă are slot de cartela SIM atunci da
În mod normal tablete noi cam au și acel slot
Daca tableta respectiva are slot pentru cartela sim poti folosi cartela pe care o folosesti in telefon, doar ca automat trebuie sa scoti cartela respectiva din telefon si s-o introduci in tableta, asta ar inseamna ca de pe telefon n-ai sa mai poti suna, trimite mesaje etc pana cand nu introduci iar cartela in telefon, iar legat de duplicare nu stiu care este metoda pentru a realiza acest lucru sau daca este posibil asa ceva.
Va mulțumesc frumos la toți, pentru raspunsurile voastre! Funda am dat o ca de fiecare data! Va mulțumesc!
Cu placere!
Eu folosesc acest tip de conexiune intre telefon si laptop.
O curiozitate doar, in ce retea esti?
Eu folosesc o cartela Orange cu optiunea 6 Euro lunar.
Telekom!
Abonament de 7 € parca!?
Eroare404 întreabă: