| Copila2016 a întrebat:

ma tot intreb.
Android sau Ios ( Iphone )?
Dece:?
Pro:?
Contra:?
Rezultat final:?

Eu sincera sa fiu prefer mai mult Android; fiindca il pot customiza cum vreau, pot adauga Root si n-am restrictii.

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Ai logică.
De ce ai mai pus o intrebare fără sens?
Android.
Baftă.

5 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Depinde de buget, device, si pretentii. In principiu, Android.

| FPSFan a răspuns:

Android
Mai multa libertate,buget, conturi, etc
Sunt pro pentru ca am Android
Deci daca ai buget si iti place sa bagi bani multi in telefon, ios, clar.
Daca nu, Android

| BoGdY1107 a răspuns:

Pai, fără să intru în detalii foarte plictisitoare, privește lucrurile așa
Android: Putere mai mare de procesare, fara restricții, cu actualizări de soft mai mult sau mai puțin regulate(numai dacă vorbești de telefoane care sunt de top poți fi cât de cât sigur că beneficiezi de asta), dar cu o durată de viață de maxim 4 ani (excluzând bateria care după un an jumate sau doi cade)
IOS: putere medie de procesare (oricum nu o vei resimți pentru că e foarte bine optimizat), actualizări de soft regulate (am un iPhone 5S de acum 5 ani și încă își mai face actualizări), daca vrei sa nu mai ai o parte din restricții ai JailBreak (nu se recomanda în garanție parcă), durată de utilizare cam infinită, cât timp îi ținut în actualizări, și dacă ii schimbi bateria.
Sper că ți-am clarificat oțâră situația, și orice telefon ai alege, pune-i o folie și o husă de protecție.
Mai nou, la Apple nici bateriile nu mai sunt o problemă, acum chiar se laudă că au cele mai multe cicluri de încărcare de pe piață(1000 pentru telefoanele de la iPhone 7 in sus, dar sa fie încărcat cum trebuie, și asta s-ar aplica la toate bateriile Li-Ion).

| jhonybravo a răspuns:

Orice telefon ti-ai alege, cand te hotarasti, iti recomand sa il iei de pe www.quickmobile.ro. Daca folosesti codul de discount QUICK492 ai 3% EXTRA REDUCERE la orice produs de pe site.