| yoandreiyoyo a întrebat:

Buna TPU

Maine imi expira contractul la Orange, si daca imi reinoiesc contractul vreau sa-mi iau un nou telefon de la iei, am cautat pe net un Sony Xperia T, pretul standar este de 479 de euro, cu abonament nou este 0 euro iar cu reinoire contract tot 0 euro, eu daca imi reinoiesc contractul astea inseamna ca nu o sa dau nici un ban pe telefon? explicati-mi si mie va rog frumos...Multumesc dau

Răspuns Câştigător
| Eunyce a răspuns:

Buna seara.

Cel mai bine este sa iti faci cont pe orange.ro cu numarul de telefon ce il folosesti ca abonament. Acolo vei vedea ca exista diferite optiuni, unde poti controla cate puncte ai, ce telefoane poti achizitiona la prelungire, liber sau contract nou, etc. Ai grija mare, atunci cand vizualizezi mobilul pe Orange, sa fii conectat. In dreapta poti vedea criteriile de alegere si fi sigur ca dai click pe "detalii", in acest fel iti vor aparea preturile reale. Depinde cate puncte Thank You ai acumulat pe parcursul celor 2 ani, dar in niciun caz Xperia T nu va costa in cazul prelungirii tale, 0 lei, deoarece ai putut observa ca la liber este peste 400 de euro.
Bineinteles, o idee buna este sa mergi intr-un magazin si sa vorbesti cu un consultant, sa te lamureasca si sfatuiasca.

Cu placere.

2 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Da, pretul de achizitionare va fi cam 2 lei. Totusi, dupa cum stii, cu cat pretul de achizitionare este mai mic, cu atat va fi abonamentul lunar mai scump. Asa ca iti recomand sa cumperi telefonul macar cu cateva sute de lei acum, pentru a plati rate cat mai mici pe urma. Platind la abonament vei ajunge sa platesti mai mult decat cu banii in mana.

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Pai..il iei pe gratis daca ai cel mai scump abonament...pretul acela este pus acolo ca sa te deruteze. Poti sa iei telefonul DE LA 0 euro..cu abonament de 49Euro. daca ai unul mai mic, de 20 - 25, il iei cu vreo 200euro!