Salut,
Pentru acces nelimitat pe yahoo si facebook trebuie sa te asiguri ca ai setat APN "net" iar navigarea sa fie realizata cu browser-ul nativ, dupa aceea poti accesa nelimitat destinatiile din Portalul Orange m.orange.ro si din acest portal sa accesezi link-urile catre acele destinatii nelimitate.
O zi buna,
Orange Helper
Cum imi setez APN "net"?
Iar browser-ul meu e cel din aplicatii, la Android, il aveam deja pe telefon [Alcatel ONE TOUCH, 918 (pasadena)]
Http://www.orange.ro/....../iq/17561, am urmat toti pasii de aici... si am activat APN-ul exact ca aici, dar browswr-ul este bun? browser-ul meu e cel din aplicatii, la Android, il aveam deja pe telefon [Alcatel ONE TOUCH, 918 (pasadena)]
Salut,
Iti poti trimite setarile pentru telefonul tau accesand www.orange.ro/setari-telefoane.
Cu prietenie,
Orange Helper
Salut,
Pentru acces nelimitat pe yahoo si facebook trebuie sa te asiguri ca ai setat APN "net" iar navigarea sa fie realizata cu browser-ul nativ, dupa aceea poti accesa nelimitat destinatiile din Portalul Orange m.orange.ro si din acest portal sa accesezi link-urile catre acele destinatii nelimitate.
O zi buna,
Orange Helpe