| CelebraAnonima a întrebat:

Bună, TPU! Mi-am dat restart la telefon, am Allview P9 Energy Lite, și când m-am uitat in agenda, nu mai aveam decât un singur număr, număr pe care îl aveam trecut în telefon, și nu în sim. Precizez că simul e nou, îl am de un an doar, și e menținut, nu are zgârieturi sau altele... Care ar putea fi cauza pentru care mi s-au șters contactele?

Funda

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Numarul acela este trecut pe sim si nu in telefon. La factory reset se sterge tot ce ai pe telefon si nimic de pe sim sau card SD. Dar daca ai avut un cont Google, la reintroducerea contului vor reintra toate contactele. Daca nu, asta este! De asta este bine sa salvezi toate numerele in Google. Daca vrei sa vezi daca ai contactele te uiti in Gmail. Pentru ca s-au facut niste modificari la Gmail, ca sa gasesti contactele intra pe link-ul asta: https://www.google.com/contacts/?hl=ro sau scrii in browser agenda gmail. Apoi te autentifici si gata.

Bula
| Bula a răspuns:

Incearca sa scoti si sa bagi inapoi SIM-ul.
Daca nu-si revine, incearca cartela si intr-un alt telefon.
Daca nici in alt telefon nu merge, atunci mergi la caseria firmei de telefonie sa-ti recupereze numerele pe o cartela noua.
Daca in alt telefon se vad numerele tale, atunci ai problema cu telefonul.

| teo530 a răspuns:

Daca ai dat restart si nu ai scos simul logic ca s-au sters toate contactele altfel nu stiu