Se poate sa mai aiba apa inauntru, asa ca scoate-i bateria si acopera-l cu orez.Lasa-l asa vreo zi, orezul va absorbi umiditatea din el.
Du-l la garantie cel mai bine era sa il bagi in congelator dupa ce l-ai scapat in apa si nu glumesc daca il baga-i in congelator apa ingheta iar dupa puteai sa-l cureti in laturand gheata
Multi recomanda in aceasta situatie sa iti pui telefonul intr-un bol cu orez uscat, deoarece orezul absoarbe apa. Lasal 48 de ore
In grau nu merge?
Multumesc tuturor pentru ajutor, am luat un bol cu grau uscat, l-am bagat acolo si pe el si bateria, si merge perfect. MULTUMESC!
Acum merge, ar trebui sa il folosesc sau sa il las pentru orice eventualitate?
Buna! Eu am avut un telefon care exact ca si al tau a fost scapat in apa. Mergea perfect doar ca la al meu s-a ars speaker-ul. Probabil ca apa a ajuns pana in adancul acestuia. Du-l la un dealer si vei vedea ca iti va spune la fel.
Ok,nu mai inteleg nimic, aveam nevoie urgenta sa il sun pe tata si am luat telefonul sa il sun, si nu se mai aprinde, ce naiba?!
Du-te cu el la reperat…sa.ti inlocuoasca bateria si ce nu mai merge. La fel am patit si eu doar ca in masina de spalat. S-a umflat bateria si nu se mai deschidea. Sper ca te.am ajutat :-)
Salut.Si mie mi s-a intamplat acest incident.Trebuie sa-i lasi bateria la soare, sa-si revina.Bafta multa.