Daca tot ai pus intrebarea la "Dragoste si Sex" iti poti lua un iPhonepad 356 airmac.
Buna.
Prin lucrurile mentionate mai sus, am impresia ca vrei sa ni te dai mare.
Oricum, iPhone 6 a fost testat de americani si se indoaie, adica in buzunarul tau, de la pantaloni, daca iti tii telefonul acela si te asezi pe scaun, ti se va indoi ca o sarma si se va dezdoi la loc, dar e ciudat sa ai un telefon atat de performat, dar atat facut de ras, in halul in care sa fie comparat ca un "cauciuc".
Pastreaza-ti iPhone-ul 5S, e mult mai bun, ca si iPad-ul de asemenea. Bafta!
Unui prieten de-al meu i s-a intamplat asta; ok, nu s-a indoit cine stie ce, cum am vazut eu intr-un filmulet, dar i s-a intamplat. In ciuda faptului ca si el zicea ca e un mit, ca nu e adevarat si aia de la Samsung si-au facut reclama pe video-ul ala, chiar i s-a intamplat asta.
E dezamagit, pentru ca avea mari asteptari si credea ca e un telefon foarte frumos, finut, destept si "smecher".
Cei de la Apple au distrus 15 000 de bucati de iPhone 6 plus in fata jurnalistilor pentru a le arata cat sunt de rezistente. Si nu s-a indoit nici unul. Deja scrie peste tot pe internet ca a fost un simplu mit. Si in plus nici un copil de 1 an nu ar crede ca un telefon se poate indoi in buzunar, fie el si din materiale reciclate ca tot nu se indoaie.
YoMake întreabă: