| Anonim0078965 a întrebat:

Buna TPU.! Parintii mei mi-au promis un telefon nou anul acesta si m-au lasat pe mine sa aleg. Imi puteti da niste idei? Vreau in special sa faca poze bune si sa fie in jur de 10 milioane.(P.S. de preferat Samsung)

Răspuns Câştigător
| Krosom a răspuns:

Telefoanele mai performante de la Samsung sunt scumpe, iar in 1000 Ron Samsung Galaxy S2 Plus sau Samsung Galaxy S3 Mini. Daca vrei alte telefoane mai performante la un pret bun poti opta pentru:
- Allview V1 Viper : 1030 RON
- Allview X1 Soul Mini : 1150 RON
- Allview P5 Qmax : 1000 RON
- Sony Xperia L : 920 RON
- HTC Desire 300 : 900 RON
- HTC Desire 500 : 1200 RON
- Sony Xperia Go : 1000 RON
- Allview P6 Stony : 1200 RON
Preturile telefoanelor de mai sus au fost luate conform www.emag.ro

Din punctul meu de vedere acest raspuns ar trebui funda deoarece mi-am dedicat mult timp pentru compararea specificatiilor telefoanelor si deciderea recomandarilor.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci tu vrei sa saracesti parintii cu 10 milioane si nu stii cum.
De ce nu-ti iei unul ieftin la 1-2 milioane care sa te tina o saptamana bateria, o camera foto de 12-14 MP 5X zoom optic cu 2, 5 milioane si de restul te duci si la mare si la munte?
Orice telefon care acum este 10 milioane in 6 luni va fi 7 milioane si la anul va fi 4 milioane. Dupa un an va arata ca dracu de zgariat, nu te va mai tine bateria nici 2 zile, te vei satura de el si te apuca dracii de fiecare data cand altii iti arata alte OZN-uri in domeniu.
Ia-ti o tableta / laptop... chestii care te pot ajuta in viitor si isi pastreaza o oarecare valoare. Mobilele de devalorizeaza cel mai repede!

| KinekT a răspuns:

Http://www.emag.ro/......EJBVNBBBM/

camera de 8 mpx
procesor quad core
ecran hd(ca sa vezi si pozele mai bine)

| Paul_Radulescu_1990 a răspuns:

Pai ai putea s.h. Samsung galaxy note 1, 2, sau nou Samsung s2 plus, eu iti recomand un Huawei honor 3x o sa apara si in Romania si o sa fie in jur de 200 usd, uitate pe gsmarena.com

| Krosom a răspuns (pentru Paul_Radulescu_1990):

laughing Samsung Galaxy Note 2 este in jur de 2300 Ron prietene.

| Paul_Radulescu_1990 a răspuns (pentru Krosom):

Pe pariu ca iti gasesc note 2 la 14 milioane, are un prieten de al meu de vanzare asa ca,, no coment

| Krosom a răspuns (pentru Paul_Radulescu_1990):

Pai second hand gasesti la orice pas, cel ce a pus intrebarea cauta un telefon nou, sigilat, si evident ca eu ma refer tot la un Samsung Galaxy Note 2 sigilat, versiune internationala, cutie originala. Prietene, daca tu esti taran dintr-ala care isi ia telefoanele dupa mercador sau okazii taci din gura si nu ma lua pe mine cu 'No comment'

| Paul_Radulescu_1990 a răspuns (pentru Krosom):

Taran? mai bine tace

| ςσsmiη a răspuns:

Cred ca Samsung Galaxy S2 Plus ar fi cea mai buna alegere daca vrei neaparat, oricum poti sa-ti iei si Iphone 4S sau Nokia Lumia 720 (:X)
Si Huaweiurile sunt bune dar sunt urate (parerea mea big grin).