| andreeap200116 a întrebat:

Planuiesc sa imi cumpar peste o luna un telefon nou. Am de ales intre 2 modele care imi plac, dar imi este foarte greu; Samsung galaxy j5 si Huawei p8 lite (ambele gold). M am uitat pe Youtube la diverse filmulete in care erau comparate si la comentarii, dar unii sustin ca j5 este mai bun, iar altii ca p8 lite. Imi puteti spune din propria experienta care este mai bun avand in vedere design-ul, camera si viteza? Dau funda

7 răspunsuri:
| OnePiece a răspuns:

Care J5? 2015, 2016, 2017?

Primele 2 sunt mai slabe ca P8 lite. J5 2017 e mai performant, si il gasesti la Orange.

| ASMA14 a răspuns:

Folosesc Samsung Galaxy J5 si sunt foarte multumita.Telefoanele cu marca Huawei se strica de obicei repede, plus ca nu prea se gasesc nici piese pentru ele.Am folosit multe marci de telefon dar Samsung ramane preferatul meu.

| Mimo2 a răspuns (pentru ASMA14):

Vorbesti sa nu adormi...
Pun pariu ca nici macar nu stii ce harware are j5. (-_-)
Penibil...

| ASMA14 a răspuns (pentru Mimo2):

Mi-am exprimat opinia strict despre telefonul J5..am avut ambele marci de telefoane iar din punctul meu de vedere Samsung e mai bun.Nu stiu care este problema ta.

| Mimo2 a răspuns:

Presupun ca j5 2016
Daca vrei gaming iti recomand p8 lite pentru ca are CPU si un GPU mai performante decat cele de pe j5 2016.
Daca il folosesti doar pentru Facebook, un pic de browsing, Youtube si cate un joc nu prea solicitant, j5 cred ca ar sa fie o alegere buna!
J5 are un plus la ecran deoarece are un ecran amoled, iar p8 lite un IPS.
Bateria de la j5 e mai mare 3100 mAh parca
fata de 2200 la p8 lite! J5 e single sim, p8 lite e dual sim.
La camere nu cred ca sunt diferente mari.
E 650 de lei vs 830 deci...
Daca vrei p8 lite iti recomand sa iti iei varianta neagra, deoarece are o linie neagra intre margine si ecran ( pe toate cele 4 laturi ) Daca o sa iti iei alb sau gold o sa se vada urat pentru ca vine marginea alba, dupa o dunga neagra si dupa vine ecranul.
Si crede-ma dunga aia chiar e enervanta. ( uita-te pe Youtube la un review la p8 lite alb si ai sa vezi despre ce vorbesc )
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Daca nu intelegi ceva ma poti intreba.

| andreeap200116 explică (pentru Mimo2):

Multumesc de raspuns! In legatura cu ce ai spus despre designul lui p8 lite ( ca se vede nasol pe alta culoare decat pe negru) varianta de gold mi se pare superba :)) Uite review-ul asta : https://www.youtube.com/watch?v=Uw3-SnuYJMU

| Mimo2 a răspuns (pentru andreeap200116):

Daca tu vrei gold, ia-ti gold.
Priveste si review-ul asta
https://youtu.be/Utn4j_TRA8c
In caz ca nu l-ai vazut deja.
Bye