Nu prea cred ca trebuie sa ceri sa primesti ceva de ziua ta. Parintii tai se vor gandi sa-ti cumpere ceva si fara sa ceri tu. De altfel, daca ai cam tot ce-ti trebuie, important este sa-ti petreci ziua intr-un mediu ambiant, in familie ori cu prietenii si sa fii sanatoasa.
Felicitari si la multi ani, cu prilejul zilei tale si-ti doresc din suflet sa fii un Om cu adevarat, in toata viata ta.
Paaaaiii...Muuuulteee dulciuri, vacanta, daca iti place sa canti, cere un instrument.Sau si mai bine CERE UN CD CU SUPER JOCUL SIMS 3! bine, asta dac nu il ai pe calculator, dar e mai bine sa il ai al tau.Adica daca se strica pc-ul (ca in cazul de fata)Sper ca te-am ajutat
Oh Doamne... Copii rasfatati. Cere o tableta! de ciocolata. Eu ma multumesc cu timp petrecut cu prietenii de ziua mea.
Nu stiu... intereseaza-te de cel mai nou concert sau un meci de fotbal important (daca iti place asa ceva) si doreste-ti un bilet
Cere o excursie intr-un loc dragut, cum ar fi pe un platou de filmare sau... nu stiu, oriunde!