| Suntbaiat123456789 a întrebat:

Bună TPU, se mai fabrică în 2021 iphone 6, iphone 6s, iphone 6s plus? Dacă se mai fabrică spuneți-mi la ce prețuri sunt. Dau fundă.

8 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Telefoanele se fabrică în serie, de cele mai multe ori nici măcar nu ajung să fie scoase la vânzare și producția este oprită, după care se scot la vânzare, pe de o parte din cauza progresului tehnologic, și pe de altă parte din cauză că un telefon este un accesoriu care se înlocuiește foarte ușor și repede.

| Mirel4412 a răspuns:

Deja e outdated pentru zilele noastre si pentru aplicatile de zi cu zi. Noi poate le gasesti pe undeva, dar la preturi de peste 1500 lei, ceea ce clar nu merita.

| literallythesamebruh a răspuns:

Apple nu mai produce aceste modele și de asemenea a oprit suportul pentru ele. După părerea mea niciunul nu se mai merita in 2021 dar încă le poți găsi la second-hand sau daca ai noroc, poți găsi unul nou dar la un preț foarte piperat in care îți poți lua un telefon mai apropiat de zilele noastre.

| nightghost96 a răspuns:

Salut! Apple a oprit producția pentru aceste modele de mult timp. Dar se mai găsesc să le cumperi noi chiar și în ziua de astăzi, doar că după părerea mea nu mai tentează. Pe eMAG am văzut un Iphone 6s 32 gb la prețul de 1352 ron.

| nightghost96 a răspuns (pentru nightghost96):

*rentează

| Suntbaiat123456789 explică (pentru nightghost96):

Care iphone este la modă în 2021?

| nightghost96 a răspuns (pentru Suntbaiat123456789):

Nu trebuie să îți iei un telefon în funcție de modă. Dar dacă vrei totuși să faci asta, bănuiesc că Iphone 13 Pro este "la modă" în 2021.

| Lamasanu a răspuns:

Din Pacate Iphone 6 nu.
Dar Iphone 7 mai este de vanzare nou, pe Emag cu 1575 Lei.
Cu 32 Gb
Si cu 128 Gb e, 1850 lei