Nu,ca pe orice sun e la fel
apare tuturor
Poate telefonul tau are ceva in setari care perimte sa iti vada altii numarul cand suni cu #31#.
Am bifat optiunea: "numar număr ascuns pentru apelurile de iesire"
(SAMSUNG GALAXY J5 2015)
Acele persoane pe care le suni probabil au tastat *#30# ca sa vada cine ii suna cu privat.
Nu cred, ca de cand sun apare numarul meu
ca fac expermente cu fartele meu, care nu are nimic
si nu tasteaza nimic
Ai lasat spatiu intre #31# ai numar? daca da, d'aia nu merge
da telefon la Vodafone, respectivul serviciu tine de privacy, si cu toate ca ar putea fi abuzat, TOTUSI E UN DREPT (de exemplu pot sa ii dau telefon cuiva cu care sunt in litigiu, sa negociem litigiu, dar nu vreau sa imi afle numarul si sa ma hartuiasca dupa aia)
si sunt 99.99% sanse sa nu fie din telefon, ci din reteaua GSM care are niste setari pe care tu nu le poti reseta, ci doar seta o parte (din telefon sau din gsm codes) asa ca, ca sa fii sigur de asta, scoate cartela si baga-o in alt telfon (ca sa fii sigur ca e din telefon)
DECI solutia e sa dai telefon la Vodafone!
si bine faci ca verifici, eu am folosit necesar de 2-3ori in viata treaba asta, si de fiecare data am dat telefon unui prieten inainte sa verific daca imi vede numarul
Hristos a Inviat. Din setarile telefonului poti da sa nu-ti apara caller id (numarul tau) persoanei pe care o suni. Eu asa fac, nu ma complic cu #31# in fata. Ce telefon ai?
Samsung j5 2015
am setat si aia din meniu, si tot nu merge
Incearca video-ul asta, poate ai omis ceva. Daca nu merge, poate telefonul are o problema.
https://www.youtube.com/watch?v=36-AhdE5aWI
Am facut asta..si nimic
N-am idee ce-ar putea fi. Ai incercat si de pe alt telefon? Al unui familiar? Mai bine ai face asa, decat sa te strofoci sa suni de pe al tau dat fiind ca nu merge numar privat.
Ba da, dar nu am pace deoareece nu stiu de ce al meu nu merge
M-am uitat pe net, nu e o problema intalnita. Cine stie ce poate fi, n-am idee.