Poate fi reparat desigur! Doar că inundându-l l-ai scos de sub incidența garanției. Treaba asta se vede. Dar ca să fii liniștit, tu încearcă să=l dai la garanție si să faci pe neștiutorul
Poate fi reparat, dar va trebui să plătească costurile reparației; inclusiv transportul dus-intors.
Buna!
Garantia telefonului intra doar pentru defectiunile din fabrica, nu si pentru cele cauzate de tine.
Ghinion.
Buna,
Din cate stiu garantia telefonului acopera doar defectiuni din fabrica(Soft, Baterie, Etc), si nu utlizarea necorespunzatoare(Accidente, Spargerea ecranului, Scaparea in apa).
Totusi ai putea incerca sa vezi daca il accepta la garantie.
Sper ca te-am ajutat.
Incercarea moarte n-are, mersi.
Il poti duce la un magazin Orange si sa soliciti reparatia, dar va trebui sa platesti, plus costul de transport, garantia nu acopera accidentele sau utilizarea neconforma.
Buna,
toate telefoanele de generatie noua au un fel de "ceva" care o sa indice ca a fost udat, scapat in apa etc. Primul lucru pe care il poti face in situatia asta este sa scoti imediat bateria din telefon si sa nu incerci sa il incarci. Te duci cu el la un magazin Orange si de acolo vezi ce se va intampla. Garantia cred ca ai pierdut-o oricum... dar cine stie...
Din pacate nu se poate scoate bateria.