| tonyc7 a întrebat:

Buna TPU. Stiti cumva daca vreuna din retelele cunoscute de telefonie mobila (Vodafone, Orange sau Telekom) ofera vreo oferta de abonament la telefon mai mica de 50 de lei pe luna?
Dau funda! Mersi anticipat.

10 răspunsuri:
| tonyc7 explică (pentru suntserios):

Si atunci operatoarea aia care m-a sunat (de la Vodaf) de ce mi-a zis ca sub 50 de lei nu are nicio oferta?
La fel mi s-a zis si la magazinul lor cand m-am dus sa ma interesez!

| Mavni a răspuns (pentru tonyc7):

Pentru ca la cei 8 euro se mai adauga TVA-ul si inca ceva ce nu stiu. Dar cu astea adaugate am observat ca un euro la ei e mereu mult mai mare decat la BNR sau la casele de schimb. Asa ca 5 x 8 la ei poate sa faca si 60!

| Mavni a răspuns (pentru Mavni):

Dar apropo, de ce tii mortis sa ai abonament? Cu prepay, 5 euro iesi mai bine.

| Brizbriz a răspuns (pentru tonyc7):

"acum 2 ore | tonyc7 explică (pentru suntserios):
Si atunci operatoarea aia care m-a sunat (de la Vodaf) de ce mi-a zis ca sub 50 de lei nu are nicio oferta?
La fel mi s-a zis si la magazinul lor cand m-am dus sa ma interesez!"

pentru ca te-a "simtit" ca poti sa platesti mai mult si TE-AU MINTIT PE FATA
mi s-a intamplat asta la Vodafone, ala mi-a zis cu multa NESIMTIRE in fata ca cel mai ieftin credit care da 280 de zile de perioada de gratie este 5 eu nu 4eu

in plus AMBELE sunt fara tva

si nu mai exista Telekom, acum a fost preluat de Vodafone

insa, nu stiu cat de tare te-ar durea pe tine sa fie neaparat Orange sau Vodafone, Orange e si a fost intotdeauna de rahat, la unele chestii mai de rahat decat Digi, caruia i se imputa numai semnalul, lucru care nu se mai aplica de mult, DE MULT, are deja de foarte multa vreme roaming national, deci unde nu au acoperire ei, ai acoperire de la altii care au contract cu ei

https://www.digi.ro/servicii/telefonie-mobila

in pana mea, preturile sunt CU TVA (eu dau 9. 7lei pe luna) si cu 5 eu CU TVA (adica vreo 25 de lei) ai total nelimitat
acum, nu spun ca sunt perfecti, au si ei imbecilitatile lor, dar preturile sunt cu adevarat marete fata de competitie

Bula
| Bula a răspuns:

"Digi Optim Nelimitat" - costa mai putin de 25 lei lunar:
https://www.digi.ro/......-nelimitat

| mihai69 a răspuns:

La Digi plătesc lunar sub 40 de lei. Și am "nelimitat".

| anonim_4396 a răspuns (pentru mihai69):

Nici Vodafone nu e scump 120 lei pentru 3 telefoane

| Lioana a răspuns:

E mai ieftin pe prepay si ai aceleasi beneficii. De ce vrei neaparat abonament?

| alexme12 a răspuns:

Yoxo. 19 lei/50 gb; 29 lei/100 gb și 39 lei/150gb. Minute și SMS nelimitate.