| AlinaTha112 a întrebat:

Sunt intr-o mare dilema, ce credeti ca ar' trebui sa aleg, intre Samsung star 3 si Allview a4all? >:
Vreau sa imi motivati alegerea! ( dau funda pentru acel raspuns care ma' va' scoate din dilema >: ) Multumesc anticipat :*!

Răspuns Câştigător
| εяαℓυcαз a răspuns:

Allview a4all clar! Mult mai performant. A4All este un produs adresat in special persoanelor care doresc sa se bucure de facilitatile unui smartphone la un pret accesibil. Dispozitivul dispune de un procesor Cortex-A9 la 1 GHz, un display de 3, 5 inch, are un design ergonomic, iar carcasa de pe spate are o textura cauciucata, placuta la atingere. În plus are GPS, Bluetooth 4.0, iar bateria generoasa de 1500mAH asigura un timp de convorbire de 300 de minute.

6 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Mergi pe Allview. Chiar daca hardware-ul nu e stralucit are android si poti descarca o multitudine de aplicatii fata de star 3 care are bada os si nu prea gasesti aplicatii pentru el.

Cei de la Allview au inceput sa aduca pe piata telefoane la preturi avantajoase cu un hardware decent.

| DeejayAndr3y a răspuns:

Eu zic Allview a4all pentru ca esti mult mai destept si mai bun. face fotografii 420p si este dualsim happy

| Alice3939 a răspuns:

Mie imi place mai mult Samsung star 3 fiindca am incredere mai multa in Samsung decat in orice alt brand de telefoane. Si sti ca si in service daca ajungi acolo, vor avea grija de telefon etc. E parerea mea ce sa zic. Sper ca te-am ajutat

| DeejayAndr3y a răspuns (pentru Alice3939):

NU conteaza firma.atat timp cat sunt bune piesele.

| Alice3939 a răspuns (pentru DeejayAndr3y):

Uneori conteaza pentru calitatea softului

| Popa_Adrian_1997_0eOT a răspuns:

Iti recomand Allview pentru ca a4all e smartphone. Unii zic ca au incredere mai mult in Samsung, ei bine un telefon mai vechi decat Samsung galaxy duos nici nu se poate compara cu Allview. La acest telefon placa de baza e facuta in china si procesorul in taiwan la fel ca la iphone.Vad ca esti fata deci vei sta toata ziua sa scrii mesaje sau sa navighezi pe internet, pentru asta e si facut telefonul este cel mai bun terminal pentru internet e si dual sim si poti pune o cartela de la digi de net si una de convorbire.
Am telefonul de 2 luni si sunt foarte multumit