| Neamtzu103 a întrebat:

Sunt nebeficiarul unui iphone 4s care pana acum doua zile avea un sistem de operare 5.1 ( cred, era ultimul ) pana mi-a aparut sa dau upload la sistemul ios 6 si am facut acest lucru. Telefonul era decodat cu gevey si setat pentru sistemul de operare anterior, iar acum nu imi mai gaseste semnal. Daca am sa bag inapoi sistemul vechi de operare voi avea din nou semnal?! Daca da, cum fac acest lucru, cum schimb sistemul de operare?! Mentionez ca sunt din Brasov in caz ca este cineva care cunoaste un service ceva. Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| valentino52 a răspuns:

Imi pare rau sa te anunt dar nu mai poti schimba sistemul de operare orice ai face. Apple nu mai semneaza nici o versune de iOS 5. x. Din pcate nu mai ai ce sa faci indiferent la ce service cei merge. Exista posibilitatea de a reveni la un sistem de operare mai vechi daca salvai SHSH-urile printr-un program gen redsnow apoi desi bagai iOS 6 puteai reveni la iOS 5 folosindu-le. Nu stiu exact procedura dar vad ca in ultimile zile numai aici pe TPU vreo 3 persoane au facut la fel ca tine. Pe forumurile iphone spre exemplu toata lumea spune ca e ireparabil gevey-ul tau nu este facut sa decodeze noul baseband instalat 3.0.14 parca. Dar eu ma gandesc ca poate vor scoate gevey sim-uri care sa decodeze si iOS 6? Din cate am inteles momentan nu exista unlock pe iOS 6 indiferent de telefon ca e prin ultrasnow sau gevey sim.

| Neamtzu103 explică (pentru valentino52):

Pai si atunci care ar fi solutia?

| valentino52 a răspuns (pentru Neamtzu103):

Momentan poti folosi telefonul pe post de iPod nu poti sa suni de pe el... sau sa folosesti o cartela din reteaua in care e codat.