Bună!
"Chestia aia" îţi arăta că a început să facă actualizarea softului - lucru care NU se face "singur", automat, doar dacă i-ai dat tu să facă actualizarea - şi acolo spunea "să NU închizi telefonul"!
Înainte de a face update-ul la soft, TREBUIA să încarci telefonul!
Încearcă să scoţi bateria ( cu telefonul închis ), îl laşi 15 minute, apoi introduci bateria şi îl pui la încărcat FĂRĂ să deschizi telefonul.
Dacă nu reuşeşti, atunci NU cred că mai poţi să-i faci altceva DECÂT să-l duci la Service.
Oricum, şi dacă reuşeşti să-l încarci, telefonul va merge foarte "greu" deoarece softul a fost PARŢIAL modificat şi update-ul a fost ÎNTRERUPT.
Dacă reuşeşti să-l încarci, apoi să încerci să-i faci update la soft, dacă mai reuşeşti...
Un an nou FERICIT şi La Mulţi Ani!
Iar eşti tu "deştept"?
Da' de unde şti tu că nu avea internet?
Şi, ÎNAINTE de a vorbi AIUREA, să mai vezi încă o dată poza postată de user!
Dacă citeai ATENT explicaţia userului, a conectat telefonul la laptop DUPĂ ce s-a întâmplat acea chestie :
"Dupa ce a disparut chestia aia nu se mai incarca l-am conectat la un cablu de date la laptop si apoi l-am deschis si mergea foarte greu..."
Deci, explicaţia ta e ZERO!
Iar vorbeşti AIUREA!
Daca zici ca merge intra la setari confidentialitate si resetare din fabrica, vei pierde ce ai pe el da va elimina erorile. apropo ce s-a intamplat> explicatie> ai introdus gresit stramb sau altfel si telefonul credea ca l ai conectat la calculator cu programul acela de update finware,
AlexMaftei2001 întreabă: