| 4Tuning a întrebat:

Un an nou fericit! DAR AM O MARE PROBLEMA!
In seara asta am vrut sa imi pun telefonul la incarcat(Samsung Glaxxy Y) era descarcat de tot adica inchis. Cand l-am pus la incarcat mi-a aparut chestia asta : http://i.imgur.com/KxHrN.jpg (scuzati calitatea proasta a imagini.) Ce este asta? Dupa ce a disparut chestia aia nu se mai incarca :| l-am conectat la un cablu de date la laptop si apoi l-am deschis si mergea foarte greu...

7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

"Chestia aia" îţi arăta că a început să facă actualizarea softului - lucru care NU se face "singur", automat, doar dacă i-ai dat tu să facă actualizarea - şi acolo spunea "să NU închizi telefonul"!

Înainte de a face update-ul la soft, TREBUIA să încarci telefonul!

Încearcă să scoţi bateria ( cu telefonul închis ), îl laşi 15 minute, apoi introduci bateria şi îl pui la încărcat FĂRĂ să deschizi telefonul.

Dacă nu reuşeşti, atunci NU cred că mai poţi să-i faci altceva DECÂT să-l duci la Service.

Oricum, şi dacă reuşeşti să-l încarci, telefonul va merge foarte "greu" deoarece softul a fost PARŢIAL modificat şi update-ul a fost ÎNTRERUPT.

Dacă reuşeşti să-l încarci, apoi să încerci să-i faci update la soft, dacă mai reuşeşti...

Un an nou FERICIT şi La Mulţi Ani!

| DJMikeGMC a răspuns (pentru bursuc001):

Dam ma ca actualizarile se fac fara internet laughing

| bursuc001 a răspuns (pentru DJMikeGMC):

Iar eşti tu "deştept"?

Da' de unde şti tu că nu avea internet?

Şi, ÎNAINTE de a vorbi AIUREA, să mai vezi încă o dată poza postată de user!

Dacă citeai ATENT explicaţia userului, a conectat telefonul la laptop DUPĂ ce s-a întâmplat acea chestie :
"Dupa ce a disparut chestia aia nu se mai incarca straight face l-am conectat la un cablu de date la laptop si apoi l-am deschis si mergea foarte greu..."

Deci, explicaţia ta e ZERO!

Iar vorbeşti AIUREA!

| DJMikeGMC a răspuns:

Daca zici ca merge intra la setari confidentialitate si resetare din fabrica, vei pierde ce ai pe el da va elimina erorile. apropo ce s-a intamplat> explicatie> ai introdus gresit stramb sau altfel si telefonul credea ca l ai conectat la calculator cu programul acela de update finware,

| 4Tuning explică:

Da am uitat sa menționez ca nu aveam internet laughing))

| DJMikeGMC a răspuns (pentru 4Tuning):

E logic ca nu poate sa foloseasca netul daca e inchis

| 4Tuning explică:

Infine si-a revenit