| Michiiiiiiiiii a întrebat:

Verisoarei mele i s-a stricat telefonul si l-a bagat in service. Mi-a marturisit ca e foarte ingrijorata, n-a apucat sa isi salveze nimic. Mi-a mai spus ca a umblat aiurea pe site-uri destinate adultilor si ii e frica ca mama ei sa nu afle, ca nu cumva operatorii sa o dea de gol. Am incercat sa o linistesc spunandu-i ca la venirea telefonului va primi o chitanta si atat.
N-am trecut prin asta dar am incercat sa ajut. Ce parere aveti? Ce chitante/hartii ati primit cand v-a venit telefonul?
Este posibil ca de la site-urile alea sa fi avut probleme cu telefonul si sa se virusat?
Multumesc.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Posibil ca telefonul sa fi fost virusat, dar nu este sigur.
Atelierul de reparatii nu o sa comunice altcuiva pe ce site-uri a intrat.

| K0sti a răspuns:

Da ce cauta verisoara ta pe site-urile alea? Ce nevoi are?

| RB26DETT a răspuns:

Ce motiv ar avea aia sa se uite in istoric? Spune-i sa foloseasca modul incognito de acum, nu se salveaza nimic in istoric laughing
Daca ai da mai multe detalii despre cum s-a stricat telefonul probabil as putea sa-ti spun problema lui exacta si ce vor face cei din service.

| XxXNotForKiidsXxX a răspuns:

Cel mai probabil tot ce avea pe telefon(inclusiv istoricul) a fost sters.Sa ii fie invatatura de minte.

| AstroNoot a răspuns:

Virusi de pe site-urile alea nu poate lua decat daca descarca respectivele filmulete.Si daca s-a stricat telefonul mai mult ca sigur ca tot istoricul si datele s-au sters.Deci spune-i verisoarei sa stea chill

| Maria_Elena_Chirca_1991 a răspuns:

E posibil sa fie virusat de la acele site-uri, insa va primi doar o chitanta cu suma de plata si eventual ce a avut telefonul, dar nu pe ce a intrat, cu siguranta!

| george204 a răspuns:

In legatura cu problema verisoarei tale lucrurile stau cam asa: Daca telefonul verisoarei tale a suferit de orice alta problema(inclusiv virusat) in afara de uitarea parolei atunci nu cred ca acei oameni de la service se vor putea uita la istoricul telefonului din 2 motive: 1.pentru asta necesita munca suplimentara decat munca depusa pentru repararea telefonului si 2.isoricul a devenit cel mai probabil inaccesibil odata cu defectiunea telefonului verisoarei tale. Deci spune-i verisoarei tale sa nu se ingrijoreze prea mult.laughing) funda?