Galaxy S3 clar!
Mie mi se pare mult mai superior decat acel Sony. Iti recomand sa arunci o privire aici: http://bit.ly/1a3BaBa peste parerile celor are l-au cumparat deja si il folosesc.
Pai Sony xperia z are un ecran bun full hd si ca protectie are bravia nu gorilla glass
pe langa un s3 are o camera mai buna procesor design dupa mine mult mai bun...
nu vad de ce sa nu alegi Sony-ul.
De ce sa nu aleg Sony-ul? Pai unii spun ca din unel unghiuri nu se vede bine ecranul, de aceea...Si mi-e ciuda...
Între Xperia Z și S3 aș alege cu siguranță prima variantă. Este cu mult peste s3 la specificații. Mai degrabă compară Xperia Z cu S4 și Xperia S cu S3. Cam așa sunt generațiile. Eu am S4 și merge foarte bine. Chit că nu rezistă la apă. Și ce? Doar nu ai de gând să intri cu el în piscină. E de ajuns să stai cu el cât faci plajă, zic și eu . Iar S4 e rezistent. Dacă îi pui pe ecran o folie e destul.
Samsung galaxy s3 este foarte bun. si Sony este dar mi se pare ca are putin lag prin meniu ..recomand s3
Nu-ti lua Samsung frate, iti recomand Nokia lumia 820 sau 720 ori HTC windows phone 8s dar daca vrei android ia-ti Allview p5 alldro e 750lei, sau daca vrei iphone 4, sau daca nu-ti plac recomandarile mele ia-ti Sony dar renunta la Samsung ca nu e bun deloc!
anonim_4396 întreabă: