| Pain03 a întrebat:

Vreau si eu sa imi iau un telefon, ce imi recomandati? M-am gandite deja la Iphone 4 s/Samsung galaxy 3s/HTC desire S....As vrea ceva mai mult pentru gaming/net,ceva care sa mearga super OK, nu vreau sa il folosesc pentru sunat sau pentru mesaje, doar celelalte facilitati....Astept recomandarile voastre!

Răspuns Câştigător
| Cezar2189 a răspuns:

Eu am un iPhone 4, Si vreau sa-l schimb. Vreau sa-mi iau un telefon Android..si cred ca am sa-mi cumpar Samsung Galaxy S3 sau Samsung Galaxy S4. Pentru Gaming, Samsungurile Galaxy S3/S4 sunt foarte bune,pentru ca au procesoare quad, respectiv octo-core de o frecventa foarte buna, Un ecran mare, si 1, respectiv 2 GB Ram.

Ps: In Google Play (Shop-ul Android) Gasesti mai multe aplicatii gratuite, sau poti sa-ti descarci "Aptoide" Si sa ai toate aplicatiile gratis, in timp ce in App Store ( Shop-ul iOS [Apple] ), majoritatea aplicatiilor trebuiesc platite, sau daca nu sa-ti faci JailBreak (Sa-l modezi), iar de cand s-a facut update-ul la iOS 6.1 e mai greu, si risti mai mult.

Raspunsul meu:
-Samsung Galaxy S3
-Samsung Galaxy S4 (Daca mai ai putina rabdare pana cand va fi scos pe piata [circa o luna de zile] si daca iti permiti din punct de vedere financiar).

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

IPhone 4S pentru ca ai 1 milion de aplicatii in APP STORE.

| charleslouboutin a răspuns:

Pentru ce ai zis tu acolo...S3.

| Karmesytta a răspuns:

Samsung galaxy s3 e mult mai bun decat restul si are si un pret accesibil, merita sa-l cumperi! Nu o sa-ti para rau

| Cosmin1122000 a răspuns:

Pai de obicei mai multi aleg Iphon-ul pentru jocuri big grin... Pe galaxy s3 merge foarte bine netul desi jocurile sunt mai bune pe un Iphone..Privind celelalte facilitati as alege cu siguranta un s3 sau macar un s2