Intra pe site-ul operatorului (Orange, Vodafone, cosmote, etc) si fa-ti setarile de internet
Să o luăm cu începutul, eu personal nu am BlackBerry.
Când te referi la setări ca să îţi meargă netul te referi la Wi-Fi sau la setările din reţeaua de telefonie?
Cum nu îţi merg jocurile pe el?
PS: Dacă eşti pe Orange intră pe site-ul oficial şi ai acolo opţiune pentru trimiterea setărilor Orange. Dacă nu te descurci anunţă-mă.
Bună!
Setările de internet se fac în funcţie de reţeaua de telefonie în care eşti...
Să precizezi reţeaua şi dacă eşti pe abonament sau pe cartelă PrePay.
De obicei, TREBUIE activat netul şi apoi făcute setările corespunzătoare.
În privinţa jocurilor, depinde de unde le-ai descărcat şi cum ai încercat să le instalezi...
Bănuiesc că ÎNTÂI le-ai descărcat pe Pc ( din moment ce nu-ţi merge netul pe telefon ) şi apoi le-ai copiat în telefon.
Este PREFERABIL ca jocurile/aplicaţiile să le descarci DIRECT pe telefon!
Dacă le descarci întâi pe Pc şi apoi le copiezi în telefon e POSIBIL ca să NU le mai recunoască şi să NU ştie cu ce să le deschidă!
Jocurile/aplicaţiile ar fi INDICAT să le descarci DIRECT pe telefon - chiar dacă NU ai internet inclus/credit pentru traficul de net, POŢI folosi conexiunea wi-fi!
Te conectezi prin wi-fi la o reţea externă ( din vecini sau la una de la un local cu wi-fi free ) sau din casă ( dacă ai rooter wireless ).
Astfel, poţi naviga şi descărca de pe net, direct pe telefon, fără să plăteşti!
Toate cele bune.
Pentru BlackBerry este net special stiu pe Orange cu 4 euro pe luna netu normal care merge pe alte telefoane nu merge pe BlackBerry
ElenaMaria1 întreabă:
Agafitei_Alin_1986 întreabă: