| EuEuu a întrebat:

Bună tuturor! Am o intrebare si astept raspunsurile voastre. Acum un an și ceva am luat de la telekom un telefon pe abonament pe numele meu dar de fapt era pentru sora mea (ea nu putea lua pe numele ei pentru ca figura ca rău platnică la o altă companie) eu fiind plecat in străinătate abia acum am aflat că nu a plătit deloc si s-a adunat suma de 1200 de lei. Acum primesc mii si mii de hârtii de amenințări cu judecata însă eu nu vreau sa plătesc pentru ca nu mi se pare corect si nici ea nu vrea sa plateasca pe motiv că nu are. Ce as putea face, cum as putea rezolva?! Mulțumesc

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In afara sa plătești si sa inchizi abonamentul nimic. Poate doar sa te judeci cu ei, dar ma indoiesc ca ai sanse de castig.

| darrio2007 a răspuns:

Singura modalitate este sa platesti. Mai ales ca o stiai rau-platnică.

| mihai69 a răspuns:

O scoți pe sor-ta „la produs" ca să aibă de unde plăti.
Dacă ești fraier... plătești. Contractul e pe numele tău, deci d.p.d.v. legal, TU ești cel care trebuie să plătească companiei sumele restante plus penalizările aferente.
Chiar nu ai ce face, în afară de a-i trage o mamă de bătaie surorii tale - dar nu cred că asta va folosi cuiva.

| Demidol a răspuns:

Doar sa platesti. Altfel intri si tu pe lista neagra a companiilor financiare.
Si, sa inchizi abonamentul. Pana la termen (presupun ca e de doi ani), poti sa ceri blocarea numarului. Pacat ca ti-e sora, Dar daca face asa ceva... nu merita ajutata.