Setari -> Sunete si vibratii -> Intensitate vibratie
Ca la oricare alt smartphone, se poate regla dupa preferinta
Conteaza? Samsung isi au telefaonele (unele dintre ele printre care si S7/S7 Edge) in 2 versiuni.Cea cu Snapdragon si cea cu Exynos, poate aveti variante diferite
Amândoi avem Exynos mi se pare ciudat oricum. nu stiu ce sa zic:/
Dacă ar fi vreo metoda as vrea, sa modific oarecum vibratia de la telefon permanent sa ramana cum vreau eu sa nu o mai schimb chiar si atunci când dau reset sau ceva.
Daca prin reset te referi la "revenire la setarile din fabrica", ce, dai in fiecare zi reset? Ala se foloseste de maxim 2 ori in toata "viata" telefonului, nicio setare nu iti va ramane permanent cand dai reset, pentru ca asta face comanda aceea, pune toate valorile pe default.
Sa o dezactivezi de tot Wtf?!
Salut, scuze ca sunt puțin offtopic:ai luat telefonul nou? E EDGE? Vreau sa îmi iau și eu un S7 edge și l-am găsit la 12 milioane nou, merita?
Salut, nu EDGE pentru ca daca ti-a cazut la 2-3 cazaturi s-a dus naibii + Ca iti apare Si o dungă aiurea pe ecran mai bine ia ti s7 normal! Asta il am eu si este perfect
Da Samsung galaxy s7 are in setari o optiune incearca sa l restezi din fabrica si dupa nu o sa mai ai probleme
Am făcut si asta cu resetatul din fabrica... nimic...
AlexMaftei2001 întreabă: