| goejoy a întrebat:

Buna tuturor. Din intrebarile anterioare reiese ca doresc rezilierea abonamentului Orange, de care se dovedeste ca nu se poate scapa, Iliescu a demonstrat ca a scapat de moarte, dar daca ar avea abonament Orange, ba. Am sunat la servicii clienti si "veti fi contactat... pauza". Am citit pe alt forum ca, trebuie sa trimit un fax, sa retin o copie a originalului si sa trimit o alta copie prin posta cu confirmarea de primire de catre Orange, dupa care nu au ce sa iti mai faca, teoretic, intrucat voi renunta la numar si cred ca si la operator, caci cu vorba buna nu vor un client pre pay ce incarca 7 usd lunar.
As dori daca se poate un model de notificare pentru rezilierea unui contract.
Precizez ca sunt in afara abonamentului Orange/ a expirat durata contractuala. Multumesc.

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Citeste cu atentie contractul si afli cum sa faci rezilierea. Daca n-ai solicitat incetarea contractului la termen acesta s-a reinnoit tacit pe un nou termen, egal cu cel anterior.
Trimite-le o scrisoare prin care soliciti rezilierea, cu confirmare de primire si pastreaza o copie.
Scrisoarea este simpla:
Catre,.
Subsemnatul., domiciliat in., CNP., prin prezenta solicit rezilierea contractului nr./. incepand cu data de.
La sfarsit scrii localitatea si data si semnezi.