Probabil nu prea ai spatiu destul, daca are doara 16 gb nu te mai chinui, nu o sa poti face nimic.Sa il duci la 15 trebuie sa ai 64gb, sau poate macara 32.
Chair ndaca stergi tot de pe el, softul mai nou nu vrea sa se instaleze.Sint anumite cerinte pentru fiecare soft la care vrei sa urci.Nu poate nimeni sa te ajute.6 e deja trecut, ar fi timpul sa treci la unu nou la 14.
Spațiu am, Are 128 de GB, știu ca ar fi timpul sa trec la altul dar momentan nu-mi permite bugetul? sincer chiar m-a găsesc bine cu el ca e și mare, și spațiul mare este un ATU bun, am mai avut unul la fel dar din păcate s-a spart ecranul și m-a costa cât nu face.mersi oricum pentru răspuns
Atunci mergi la un service. Ori daca am eu timp in weekendu asta, ajung la mall si este magazin Apple aici si pot sa intreb.
Ecran sau display am eu unu de iPhone 6S. Lam dus in RO, este original, de fapt e toata carcasa cu toate alea fara motherboard.
Sa ars cuiva motherboard si l-am cerut eu, am avut pana la craciun si eu iPhone 6S, atunci mi-am facut cadou asta 14 pro pe 6S l-am dus mamei in RO si i-am lasat si alantu de care zic.
Eu nu am ce face cu el, dar nici nu am cum sa til dau.Stiu ca merge pe 6 iso 15 dar mai mult nu mai, acu e deja 16, dar 6S nu mai poate mai mult de 15.
Deci daca ai 6s si ai dispaly spart, dar nu prea se mai merita, zic eu, desi asa daca iti da cineva moca si nu prea ai bani, merge si ala.
Tu ai dat sa faca update la soft si nu vrea? Adica sa intri la general si ce mai e acolo software update, dai click si nu vrea?
Pt ca daca stai sa te anunte telefonul, nu stiu ce setari sunt, nici pe mine nu ma anunta nici asta 14, aseara mi-a spus cineva daca am facut update la 16 3. nu stiu cit si zic nu stiu. Ma uit si era acolo sa pot face, dar telefonul ma anuntate.
Spune exact ce dai tu, ce spune telefonul si cum am zis intreb eu direct pe cei de la Apple, am magazin linga mine.
Deci am doua 6 plus din care unul este spart ecranul iar al doilea este Vel pe care îl folosesc și nu mai vrea sa-și facă update-ul.Si mai am încă unul 6 S simplu, e mai mic nu e plus, iar asta și-a făcut update-ul pana la IOS 15, deci intru la setări și îmi scrie ca iPhone-ul dmv este la zi adică la IOS 12.5.7 pana la IOS 15 mai e?
Si eu am unul frate cand iau salariu il duc si eu la reparat si doar pe ala am sal păstrez
Dndaskls întreabă: