Cere-i numarul de telefon, "sa-l poti suna cand ai expediat telefonul". Daca ti-l da, il suni "pentru verificare", sa nu fii scris gresit numarul. Daca-ti raspunde, poti trimite cu plata in ramburs. Astfel vei avea siguranta primirii banilor.
Si tu sa fii serios, trimite-i telefonul decodat, fara sa aiba vreo parola, care sa-l faca inutilizabil!
Buna, nici eu nu am incredere sa trimit telefoane prin curier, mai ales la asemenea sume mari. Eu te sfatuiesc sa il vinzi prin Flip.ro sau TotalConvert.ro (eu am vandut catre ambele si sunt 100% de incredere si sigure).
Cat despre vanzarea ta cel mai bine este sa te vezi fizic cu clientul (eu totusi cand ma vad cu ei imi fac niste scenarii tampite ca ar putea fugi cu obiectul pe care il vand sau m-ar bate si apoi ar fugi cu obiectul si mi-ar fura si din bani sau alte lucruri pe care le am la mine, asta e mintea mea, asa gandesc, desi niciodata nu s-a intamplat asa.)
Nu ma pot vedea cu clientul sunt 400 de km. Dar ma gândesc ca nu se poate întâmpla nimic grav.Nu?
Având in vedere ca gestionează situația cei de la Cargus.