| MIkyyytah a întrebat:

Buna,va rog sa ma ajutati. vreau sa-mi activez o opriune cu mesaje nelimitate cu un CNP. Dupa ce trimit sms-ul cu CNP-ul la 211, primesc un mesaj cu "Cererea ta a fost inregistrata, asteapta sms-ul de confirmare."dupa cateva secunde primesc un alt sms cu "Momentan indisponibil. Te rugam sa reincerci peste cateva minute." Daca trimit din nou mai tarziu mereu imi trimit aceleasi mesaje. Ce sa fac? Va rog sa ma ajutati! Fundaa! :*

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Şi pe net ( la activare online, sau din telefon cu *100... ) am observat aceeaşi "problemă"/şmecherie la Orange young...

Eventual sună la serviciul "Clienţi" sau mergi personal la o reprezentanţă Orange ( Orange Shop ).

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Spune-ne numarul tau de telefon intr-un mesaj privat. Verificam situatia si revenim cu un raspuns.
O zi buna,
Orange Helpers

| bushyalex a răspuns:

Ori suna la 444. ori incearca maine. poate au vreo eroare de retea

| MIkyyytah explică (pentru bushyalex):

Am incercat si a doua zi, si am pus cartela in alte telefoane si aceeasi problema sad de ex. i.am spus unei fete sa faca si ea si ei i.a dat sms cu ast saprimesti sms de confirmare, nu a mai primit altceva si a doua zi a primit sms.uri nelimitate straight face

| ALEX12310 a răspuns:

Hey ppprobabil esti la abonament si aceasta oferta nu merge decat pentru clineti prypay