Comanda linistit! eu mi-am laut de la ei husa si folie protectie ecran si mi-au venit la timp, pachet sigilat, factura, totul in regula! nu am avut probleme de nici un fel!
Salut, am cumparat de la gsmnet doua baterii de telefon si se descarca foarte repede, nu tine cat o baterie originala, am avut si baterii originale 100% care tineau mai mult cu 2 ore, respectiv 5-6 ore screen time, am incercat sa adaug un comentariu public pentru produsul comandat de la ei pe site si a fost sters/moderat: se descarca repede si nu tine cat o baterie originala.
O sa vezi numai comentarii de bine acolo la fiecare acumulator: produs original/multumit.
Sunt clone chinezesti care arata identic cu originalu si se descarca mai repede, nu recomand.
Inainte sa cumpar de la gsmnet am mai comandat o singura data din Romania de la pcgarage o baterie de telefon si am fost super multumit, 5-6 ore screen time, restul bateriilor au fost incluse cand am cumparat un telefon sau am cumparat personal din magazine de afara si m-au tinut cat trebuie. Nu am gasit pe stoc la pcgarage si am fost nevoit sa cumpar de la gsmnet, m-am luat si dupa comentariile "frumoase" moderate de ei.