| mumbling a întrebat:

vreau sa comand o baterie de pe site-ul gsmnet.com, dar nu stiu daca sunt de inceredere. Cine stie?

Răspuns Câştigător
| JASMYNA88 a răspuns:

Comanda linistit! eu mi-am laut de la ei husa si folie protectie ecran si mi-au venit la timp, pachet sigilat, factura, totul in regula! nu am avut probleme de nici un fel!

2 răspunsuri:
| George35 a răspuns:

Salut, am cumparat de la gsmnet doua baterii de telefon si se descarca foarte repede, nu tine cat o baterie originala, am avut si baterii originale 100% care tineau mai mult cu 2 ore, respectiv 5-6 ore screen time, am incercat sa adaug un comentariu public pentru produsul comandat de la ei pe site si a fost sters/moderat: se descarca repede si nu tine cat o baterie originala.

O sa vezi numai comentarii de bine acolo la fiecare acumulator: produs original/multumit.

Sunt clone chinezesti care arata identic cu originalu si se descarca mai repede, nu recomand.

Inainte sa cumpar de la gsmnet am mai comandat o singura data din Romania de la pcgarage o baterie de telefon si am fost super multumit, 5-6 ore screen time, restul bateriilor au fost incluse cand am cumparat un telefon sau am cumparat personal din magazine de afara si m-au tinut cat trebuie. Nu am gasit pe stoc la pcgarage si am fost nevoit sa cumpar de la gsmnet, m-am luat si dupa comentariile "frumoase" moderate de ei.