Eu am un s4 si nu mai se incarca cand il bagam la incarcat. m-am dus cu el la de unde le-am luat si i l-am dat si a spus ca in cateva zile e gata si ca ma suna cand e gata. a trecut o saptamana si ceva si nu m-a sunat. m-am dus la ei si mi-a spus ca la facut si ca dc nu am venit dupa el . dar cand il bag la incarcat mi se incarca greu rau. si mi-a spus ca daca nu merge sa imi iau altul (la fel ca la tine.) si a inceput sa-mi zica ca are oferta la nu stiu ce ca daca iau note4 imi da nu stiu ce abonament... cam asa fac toti. cel putin asa am patit eu.
`(acum mi-am loat note3 neo ca nu stateam un an dupa el sa se incarce ca li bagam seara pe la 10 cu 15% si dimineata la 7 avea 37% asa ca il tineam cam toata ziua la incarcat)
Ai dq am sunat azi mai multi si da nu ma aude nimeni deci problema nerezolvata, aproape o luna cu un Nokia de toata frumusetea si...acum sa vad ce fac cu el.
Astia asa fac. De reparat poate sa le repare dar nu vor, ca sa cumperi altele.
eu zic sa te duci la un magazin de reparat telefoane (nu la garantie)
Si sa le platesc lor in continuare si in plus ca deh...)
La fel am patit si eu l-am trimis si mi l-au adus inapoi cu aceeas problema iar eu l-am trimis iar dupa aceea l-au reparat. La un prieten i l-au trimis inapoi stricat si i-au spus ca nu l-au reparat pe motiv ca s-a stricat din cauza lui ( trante, apa, etc.)