Astea le am și eu, ori acasă, ori la birou ori în mașină pe ecrane mult mai mari.
Dacă eu nu sunt într-unul din ăstea 3 locuri, înseamnă că sunt într-un loc unde n-am nevoie momentan să le folosesc. Iar dacă vrea cineva neapărat să dea de mine, poate să mă sune.
Nu sunt genul ăla care stă permanent cu ochii în ecranul telefonului. Adică nu mai sunt. Că am fost.
M-am exorcizat de mai mulți ani.
Daca mama zice ca nu, inseamna ca traieste e banii parintilor. Culmea este ca sa doarma, sa consume utilitati si sa manance din banii parintilor, iar ea sa faca ce vrea cu banii castigati.
Hai mă, pe bune? Asta e tot ce poți? Eu mă așteptam la o replica cel puțin amuzantă, dar nu și inteligentă, că n-ai de unde, iar tu vii cu o replică de-asta fleșcăită, furată de pe la vreun coleg vidanjor?
Nț nț nț…
Corect! Generatia de astazi au impresia ca sunt centrul universului (nu toti dar marea majoritate) si nu le mai pasa de ceilalti. Nu se gandesc ca cineva cheltuie pentru ei, ca nu-si are rostul un obiect scump care indeplineste aceleasi cerinte ca unul mai ieftin, etc.
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: