| 8Mile a întrebat:

am cumparat acum o luna un smartphone Allview A4you totul bine pana acum cateva zile, cand am vrut sa ascult muzica la casti am remarcat ca se auzea doar una iar daca miscam putin mufa castilor se auzeau amandaoua sau nu le mai detecta deloc telefonul, vreau sa stiu ce as putea sa fac telefonul are 2 ani garantie este cumparat de la Altex si are o zgarietura mica in coltul dispay`ului si vreau sa stiu daca cei de la magazin il for repara sau trebuie sa ma duc cu el intr-un serivice privat si imi cer scuze daca am gresit categoria pentru intrebare, multumesc!

3 răspunsuri:
| Drăghici_George_1996 a răspuns:

Ai incercat si alte casti poate telefonul nu are nimic.Referitor la zgarietura, nu cred ca cei de la Altex vor avea ceva de comentat daca e la fel de mica pe cat ai spus, daca e mai mare nu stiu cum vor reactiona.

| 8Mile explică (pentru Drăghici_George_1996):

Am incercat 3 casti diferita, cat despre zgarietura e foarte putin vizibila.Eu cred ca, contactele din interiorul mufei s-au slabit sau au intrat mici impuritati, praf etc.Multumesc pentru raspuns

| 8Mile explică (pentru Drăghici_George_1996):

Da 3 casti diferite aceiasi problema, cat despre zgarietura e miniscula, daca ei vor vrea sa-l verifice ma duc cu el intr-un service.Multumesc pentru raspuns