| sebastian1979 a întrebat:

Am gasit un iphone 4s pe o banca in parc si nu m-a sunat nimeni pe cartela care era bagat in el, in schimb are parola de deblocare si nu stiu. Ce se poate face?

7 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

La politie sau meri la un service

| MultiCore a răspuns:

Nu știu câtă încredere poți avea în polițiști pentru a-l duce spre recuperare, dar ai putea să muți cartela în telefonul unei cunoștințe care are 4S sau unul care suportă micro-SIM și să cauți în agendă mama / tata sau un nume și să apelezi, explicându-i situația. Dacă vrei să îl păstrezi, mai bine nu, deoarece poate reclama la poliție și poți primi amendă (sigur va reclama, deoarece este un telefon nu tocmai ieftin). Baftă!

| Ottakringer a răspuns (pentru MultiCore):

Pe F5 meu merge cu micro-SIM. Am luat cartela si am bagat'o pe un Blackberry BOLD. A functionat fara probleme chiar daca BOLD-ul nu foloseste micro happy. Deci daca stii cum sa pozitionezi cartela merge si pe un telefon normal. Eu iti recomand sa incerci sa suni la numerele din agenda si sa vezi poate il poti inapoia. Poate ai noroc si o sa primesti si tu o atentie acolo happy

| SebiE30 a răspuns:

Eu zic sa nu-l pastrezi.Propietarul telefonului se poate duce la Politie da IP, si nr de telefon, si asa va localiza telefonul, iar tu vei avea de suferit deoarece nu ai predat telefonul politiei! O zi frumoasa sa ai!
Pa, Pa!

| Yleana a răspuns:

Te poti duce la politie, la lucruri pierdute, sau pui anunturi cu telefon gasit, sau aaaa, gata stiu! la radio au spus ca cei ce folosesc catela prepay vor fi inregistrati bla bla bla, te duci la un centru al retelei telefonului si ii rogi sa identifice, dupa codul cartelei, stapanul telefonului. daca e la abonament, la fel de simpluwinking
sper ca una din solutiile acestea te vor ajutawinking

| alexmw1 a răspuns:

Te duce la un service de telefoane si il decodez costa cam vreo 20 lei

| dodorzv a răspuns:

Depinde ce vrei sa faci cu el?
Sa il pastrezi pentru tine(nu prea o sa poti pentru ca iti trebuie codul icloud)
sau sa astept sa te sune cineva pe el sa raspunzi...