Stai linistita - atat timp cat nu ai o functie importanta si nu esti implicata in situatii cu impact politic nu ai de ce sa-ti faci griji ca telefonul tau e ascultat. Stiu ce spun. Interceptarile telefonice se fac pe alte filiere. Stai pe creanga ta. Nu ai de ce sa-ti faci griji.
Nu nu, nu e eronat raspunsul meu. Chiar nu esti atat de important incat sa iti asculte careva telefonul. Paranoia ta nu inseamna ca esti o persoana importanta sa consume cineva resurse sa iti asculte telefonul
Eu pun această intrebare ca sa stiu daca se poate sau pur si simplu e o părere gresită. Nu astept comentarii inutile ca nu mă ajută. Daca se poate adăuga in telefon o functie "secreta" ma gandeam daca si un nr de tel este expus la alte pericole.
Intrebarea putea fi si generală despre telefonie si nu cu raspuns personal neaparat la nr meu, asa cum spune, contrar numelei "suntserios".
Vă mulțumesc pentru răspunsuri! Oricum atitudinea unora nu mi s-a parut adecvată. Dacă intreb aici ceva este pentru ca nu stiu si astept un raspuns concret, nu unul irelevant şi ironic. Mulțumesc pentru înțelegere. Sper ca pe viitor să nu se mai îngrămădeasca toată lumea sa răspundă, daca nu au un raspuns pe situatie.
Serviciile statului nu îți vor asculta tine numărul decât dacă faci parte din politica sau un grup organizat în traficul de droguri/carne vie dar în a 2 situație trebuie sa fie un grup destul de mare sa intre cineva sa asculte telefonul
O persoana fizica nu va avea niciodată atâtea resurse încât sa poată sa iti asculte telefonul în cel mai ferciricit caz pentru el va avea resurse sa îl brueze de la semnalul gsm dar sa îl ascute niciodată... ori este o persoana care se crede foarte important ori este paranoia
aledior123 întreabă:
Denila123 întreabă: