| BodoBog a întrebat:

..am si eu o mare problema,daca a trecut cineva prin asta si sigur a trecut, sa ma ajute si pe mine. Deci de ceva timp ma tot suna mai multe numere ca acesta 97158155476, toate incepand cu 971.Raspund dar nimic, credeti-ma ca am inceput de nervi sa si injur dar tot nu raspunde nimeni.Ce pot face fratilor? Dati-mi o idee ca nu stiu ce sa mai fac. Poate exista vreun program ceva ma gandesc ca sa le blochez, pentru ca nu e un singur numar sa zici ca il poti bloca ci sunt sute care suna chiar si noaptea in prostie.

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Când vezi 971 nu răspunzi căci la capăt sunt roboți care îți golesc contul telefonic sau alte excrocherii. Te afli în baza lor de date. Astfel, nu răspunzi, lași să termine apelul. Blochezi numărul. Astfel dacă văd că nu au succes cu tine, te vor lăsa în pace. Astfel din nou, atenționare, nu răspunde la apel. Nu poți bloca un număr pe care nu îl cunoști. Dar un număr care te-a sunat, este înregistrat în telefonul tău și poți să îl blochezi chiar dacă nu ai răspuns.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Instaleaza aplicatia Blacklist din Magazin Play si blocheaza numerele necunoscute sau cele incepand cu 971.

| Felys a răspuns:

Suna la operatorul tau de telefonie sa te ajute ei, poate pot ei bloca din sistem pentru tine

Răspuns utilizator avertizat
| Anonimatius a răspuns:

Nu le mai răspunde, apelurile sunt cu taxă inversă, deci ție îți ia din credit