| trasorv a întrebat:

am si eu o nelamurire, in ghidul de utilizare al smartphone-ului spune la inceput ca folia trebuie indepartata de pe display pentru că touchscreen-ul poate sa nu raspunda eficient la atingere. Cu toate acestea foliile se gasesc peste tot in comert iar multi le folosesc, care este adevarul?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt folii diferite cele pe care le cumperi special pentru protectie si folia cu care vine tel din fabrica

| mihai69 a răspuns:

Adevărul e că POATE să fie mai puțin sensibil la atingere. Nu e musai, dar ei te învață cum să ai performanțe optime.

| euAnonim100 a răspuns:

Buna!
Ai grija sa faci diferenta dintre folia care vine odata cu telefonul si folia de protectie!
Si, intr-adevar te invata cum sa ai rezultate optime desi, daca nu folosesti o husa pentru el, iti recomand sa o lasi pe cea care este si in caz ca nu functioneaza bine touchscreen-ul poti sa cumperi una din comert sau sa il lasi fara folie (dar sa stii ca nu e atat de protejat, mai ales impotriva zgarieturilor).

Daca mai ai intrebari sau doresti sfaturi despre tot ce inseamna tehnologie, poti intra aici: http://redskyromania.weebly.com/

Sper ca te-am ajutat! Funda?

| trasorv explică (pentru euAnonim100):

Si cum fac diferenta intre folia cu care vine din fabrica si cea de protectie? Cea din fabrica nu este de protectie?

| anonim_4396 a răspuns (pentru trasorv):

Da, cea din fabrica nu este de protectie si vine odata cu telefonul (aplicata deja pe telefon), iar cea de protectie o cumperi tu din magazin si o aplici in locul celei din fabrica!

Sper ca te-am lamurit! Funda?

| trasorv explică (pentru anonim_4396):

Nu puteam sa primesc un raspuns mai prost ::: Ca vine odata cu telefonul stiu si eu, ca se cumpara din magazin stiu si asta, ca o aplic in locul celei din fabrica stiu, iar daca nu e de protectie inseamna ca e pusa pe telefon pentru aspect (mai urat) sau cum? Esti macar constient de raspunsul care l-ai dat? NU esti-- că altfel nu l-ai mai fi trimis....si mai vrei si funda

| euAnonim100 a răspuns (pentru trasorv):

Frate! Ai intrebat cum faci diferenta dintre folia din fabrica si cea de protectie! Ce vroiai sa iti raspund? Ai intrebat daca cea din fabrica e de protectie! Eu ti-am raspuns!

Folia din fabrica e apllicata pe telefon pentru a-l feri de zgarieturi in timpul transportului! Dar nu protejeaza la fel de mult ca una speciala pentru protectie!