Sunt folii diferite cele pe care le cumperi special pentru protectie si folia cu care vine tel din fabrica
Adevărul e că POATE să fie mai puțin sensibil la atingere. Nu e musai, dar ei te învață cum să ai performanțe optime.
Buna!
Ai grija sa faci diferenta dintre folia care vine odata cu telefonul si folia de protectie!
Si, intr-adevar te invata cum sa ai rezultate optime desi, daca nu folosesti o husa pentru el, iti recomand sa o lasi pe cea care este si in caz ca nu functioneaza bine touchscreen-ul poti sa cumperi una din comert sau sa il lasi fara folie (dar sa stii ca nu e atat de protejat, mai ales impotriva zgarieturilor).
Daca mai ai intrebari sau doresti sfaturi despre tot ce inseamna tehnologie, poti intra aici: http://redskyromania.weebly.com/
Sper ca te-am ajutat! Funda?
Si cum fac diferenta intre folia cu care vine din fabrica si cea de protectie? Cea din fabrica nu este de protectie?
Da, cea din fabrica nu este de protectie si vine odata cu telefonul (aplicata deja pe telefon), iar cea de protectie o cumperi tu din magazin si o aplici in locul celei din fabrica!
Sper ca te-am lamurit! Funda?
Nu puteam sa primesc un raspuns mai prost ::: Ca vine odata cu telefonul stiu si eu, ca se cumpara din magazin stiu si asta, ca o aplic in locul celei din fabrica stiu, iar daca nu e de protectie inseamna ca e pusa pe telefon pentru aspect (mai urat) sau cum? Esti macar constient de raspunsul care l-ai dat? NU esti-- că altfel nu l-ai mai fi trimis....si mai vrei si funda
Frate! Ai intrebat cum faci diferenta dintre folia din fabrica si cea de protectie! Ce vroiai sa iti raspund? Ai intrebat daca cea din fabrica e de protectie! Eu ti-am raspuns!
Folia din fabrica e apllicata pe telefon pentru a-l feri de zgarieturi in timpul transportului! Dar nu protejeaza la fel de mult ca una speciala pentru protectie!
anonim_4396 întreabă: