Chestia cu virusul era doar o reclama ca sa descarci si o aplicatie de la ei de antivirus.
Din cate stiu, virusii pentru telefoane raman in sistemul de operare chiar daca revii la setarile din fabrica.
Cred ca solutia ar fi resoftarea.
Hai hai mai taie din ele ca suntem in 2018 nu 2014.Nu are cum sa se localizeze in fisierele sistemului de operare, pentru ca asta ar insemna sa aiba root acces si ma indoiesc ca are root.Da, daca telefonul lui ruleaza un sistem de operare vechi gen 4.4 sau 4.2, da atunci virusii iti fac ei singuri root la tel si se localizeaza in fisierele sistemului, dar uite de exemplu la un J5 2017/2016/2015 nu se poate intampla asa ceva pentru ca au Android 6, 7
Dezinstalezi aplicația. De obicei nu prea ai cum să iei viruși dacă ai instalat din google play aplicația. dacă nu le instalezi din google play e bine să fii sigur/ă de aplicație înainte de a instala. Oricum, un antivirus mobil, de exemplu eu folosesc Bitdefender Mobile Security și sunt foarte mulțumit.
Bitdefender Free
Panda Free antivirus
Sophos Mobile Security
Malwarebytes Security
Eu prefer să cred că ce e moca nu e de calitate. Așa cred eu, de aceea prefer varianta cumpărată (sau cu crack dacă nu îți permiți să îl cumperi, deși de preferat e să cumperi)
Anonim9876456 întreabă: