| Gabidan2000 a întrebat:

Buna ziua!
As dori sa achiziționez un smartphone Apple. Nu ma prea pricep sa fac comparație între modelul 13 pro si IPhone 14. In special m-ar interesa pentru poze si filmări. Deci care este mai bun dintre IPhone 13 Pro si iPhone 14?

Răspuns Câştigător
| codrinmaestruldumelor a răspuns:

Cheia sta in nume, pro se refera la un mod profesional de a utiliza un telefon, denota si o camera in plus cu senzorul LIDAR pentru a focaliza mai bine la distanta, mai multe moduri de filmare/fotografiere. Comparativ e apropae acelasi telefon, avand acelasi procesor, aproximativ aceeasi baterie. Varianta pro are un ecran de 120 Hz ceea ce face imaginea mult mai fluida. Per total recomand 13 pro

4 răspunsuri:
| blackann a răspuns:

14, clar. E mai nou -> e mai bun. Nu mereu, dar in cazul asta, clar.

| haileewatson a răspuns:

Https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11962&idPhone2=11861

14 este mai bun decat 13 pro inclusiv la camera. Dar 14 pro este net superior, asa ca il recomand pe el

| MelissaAcalovschi13 a răspuns:

IPhone 14 pentru că e cel mai nou model și camera e mult mai calitativă. Eu recomand iPhone 14

| Chloe2000 a răspuns:

Hei! Eu iti recomand un iPhone 13 pro, daca il vei folosi mai mult pentru poze si filmari. Este mult mai bun ca si calitate a ecranului si a fortei bateriei. 13 pro si 14 au acelasi procesor, deci... Eu recomand 13 pro