| CiprianCojocia21 a întrebat:

Buna ziua!
As vrea sa achizitionez un S6 SM-G920F 32GB(asta mai putin important).
Am doua intrebari:
1) Cei de la telefonul.tau.eu sunt de incredere? Adica... eu am cumparat anul trecut un S5 SM-G9006V si spre deosebire de telefonul fratelui meu S5 SM-G901F pe cutia telefonului meu jumatate din informatii erau in chineza.Si cand sunam pe cineva imi scria ceva in chineza, la fel si cand imi activam locatia tolefonului pe glob imi apareau ceva termeni si conditii(cred) care erau in chineza.Lucru care ma face sa cred ca era fake.Desi m-am uitat pe internet la video-uri de genul "S5 original vs S5 fake"Si aproape totul era in regula.Doar cutia cica nu trebuia sa scrie nimic in chineza.Pe deasupra tot ei spun ca primesti garantie direct de la producator si n-am primit decat o putulica mare...
2) Credeti ca ar trebui sa astept pana dupa revelion cand teoretic oamenii raman fara bani si nu prea se mai cumpara telefoane? Tatal meu asa mi-a spus, dar nu mai am rabdare deoarece acel S5 pe care il aveam l-am pierdut si acum imi e super greu cu vechiul telefon vechi de 4 ani. Dupa spusele tatalui meu, in acea perioada: 10 Ianuarie-20 Februarie(cam asa nu e obligatoriu sa fi zis bine) ar fi reduceri.
In concluzie,sunt cu adevarat reduceri in acea perioada?
Tin sa precizez,nu sunt copil de bani gata,am mare noroc daca imi va cumpara tata asa telefon, pentru acel S5 am strans bani 2 ani si mi l-am luat, adica nu mi l-au luat parintii.
Multumesc mult,
Cojocia Ciprian

1 răspuns:
| BroascaCuElice a răspuns:

Asteapta pana dupa revelion daca nu vrei sa iei teapa cu vreo chinezarie de 2 lei