Pai logic ca ultimul se presupune ca e cel mai bun. Dar de ce ai da atatia bani pe un telefon? Si cu unul de 1000 lei poti sa pui intrebarea asta pe TPU
Evident?
Dar fiindcă nu am avut niciodată iPhone.
Poate merge și un 12, 13?
Ia-ți android. Nu merita.
Cu banii ce ii dai pe un tel vechi, apus cu specificații slabe, cu banii ăștia îți iei un super smartphon. Dar găsești și pana în 1200 de lei telefon bun. Eu am tel de 500 de lei, am avut și de 3500 și nu vad vreo diferență, decât la făcut poze.
Am android. Redmi note 9 pro. Dar uneori se incarca mai lent pozele, video. Vreau sa rezolv aceasta. Și am înțeles că la iPhone, nu exista așa probleme. Ce părere ai?
E puțin cam slab. Uite ce îți poți lua la 700
https://www.emag.ro/......DH19SJYBM/
Salutare! recomand Iphone 15 sau Iphone 16. Daca ai buget si vrei un telefon foarte bun pe foto-video, Iphone 16 pro e foarte bun.
Gasesti pe www.pcgarage.ro
De asemenea iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."
Eu am avut 13. foarte foarte bun.se misca senzational, poze clare, focalizare buna.ca si minusuri bateria( ca de iphone)..iti recomand 13 sau 13 pro sau promax
Care e diferența dintre pro și pro max?
Diferenta este de ecran si baterie, in rest sunt exact la fel.Max are ecranul si bateria mai mari, iar bateria tine mai mult.
1234568807 întreabă: