| SamsungElectronics a întrebat:

Bună ziua.

Ce telefon alegeti voi?

Samsung Galaxy S20 Fe 5G sau IPhone 12? Varianta simpla fără Pro și Max, cea cu 2 camere.

Eu as alege Samsung Galaxy s20 Fe 5G dorita faptului ca are procesorul asta Qualcomm Snapdragon 865 5G și display-ul asta Super Amoled de 120Hz, și are difuzoare stereo pe 32-bit/384kHz cu Dolby Atmos reglate de AKG, și are un sunet surround foarte plăcut și foarte clar când asculți muzica, mai ales când mergi pe strada și este liniște.

Alegerea mea este Samsung Galaxy s20 Fe 5G.

A voastră care este

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Samsung pentru ca Android.
Plus e mai ieftin si am invatat ca nu merita mai deloc telefoanele scumpe.

| raMLesS a răspuns:

Nu conteaza ca are nu stiu ce procesor sau nu stiu ce difuzoare, nu simti diferenta, nu te ajuta la nimic ca are procesorul mai bun, si nu te ajuta la nimic ca are nu stiu ce difuzoare, nu il folosesti pe post de boxa, daca vrei o boxa iti iei una si se aude de 1000 de ori mai fain... sau niste casti laughing
Am facut si eu prostia sa-mi iau cele mai noi modele de telefoane, sunt faine, ca aspect, sunt puternice, dar nu ai la ce sa le folosesti... rolling on the floor
Au anumite functii cu care te obisnuiesti, dar celelalte functii nu te ajuta la nimic pentru ca o sa le folosesti decat o singura data sa vezi despre ce e vorba si atat, de ex filtre pe camera, sau masurarea distantei sau... zoom sa zicem (pe care il folosesti destul de rar, sau night mode, il folosesti de cateva ori si te plictisesti ), mai ai si claritatea buna a imaginii, dar la fel, faci cateva zile poze si te plictisesti, ajungi sa realizezi ca nu o sa se compare in veci cu o camera profesionista, marimea lentilelor nu e aceiasi si diferenta se simte grav.
Mi-am mai luat si un telefon de tavaleala la 900 de lei, si pe langa faptul ca display-ul este mai slab si se vad culorile mai naspa plus ca nu e amoled, pe langa faptul ca senzorul de amprenta in ecran este inexistent, si ca per total camera este mai slaba iar telefonul insasi se misca putinn mai incet decat cel cu pretul de aproape 7-8 ori mai mare, nu vad nici o diferenta, in continuare ambele raman 2 plastice, te uiti la telefonul scump cu o oarecare dezamagire ca ai dat atatia bani si nu are nimic wow la el, avand o putere pe care nu o poti folosi.
Who cares ca scoate scoruri mai mari pe antutu?
E ca o masina care prinde 600km/h, cand vreodata o sa mergi tu cu viteza aia prin Romania? Niciodata, nici macar cu jumate din viteza aia, deci e useless.