Bineinteles.
Poți sa îl folosești și pentru internet parțial, daca iti instalezi tu aplicațiile dorite sub forma de APK. (ex: Telegram, WhatsApp, Maps.Me, etc)
Poți folosi chiar și aplicații de la Google, pe care nu te loghezi cu un cont google.
Exemplu: google maps, YouTube, etc
Unele mobile sunt protejate anti-furt si nu merg decat cu contul de Google folosit initial. Iar daca vrei sa bagi alt cont de Google trebuie mai intai sa-i arati ca detii contul de Google initial.
Se șterge absolut TOT, agenda de numere, poze și alte date, conturi, programe, TOT ce a avut pe el.
Va fi exact ca atunci când l-ai scos pentru prima data din cutie.
Cum a zis si colegul, raman doar chestiile pe care le-ai avut EVENTUAL in Google Drive, Google Photo, sau in Google Calendar.
Si pe care le poti accesa cand te vei re-loga cu contul Google in respectivele aplicatii.
Insa nu toata lumea isi salveaza chestii in Google Photo de exemplu, eu nu folosesc nimic din serviciile lor cloud.
Și dacă am avut un telefon la care am fost contactat cu contul google iar apoi l-am schimbat și an băgat contul pe alt telefon iar apoi dau resetare din fabrica primului telefon se șterge contul de pe ambele telefoane sau doar de pe cel la care i-am dat resetare? Mulțumesc
Se sterge orice ai avut pe primul telefon, daca dai Factory Reset.
Adica date salvate in memoria telefonului***, poze salvate in telefon***, agenda de numere, contul de Google si alte conturi, TOT.
Ce ai pe al doilea telefon, inclusiv contul de Google, ramane intact.
***Daca ai card de memorie microSD in telefon, datele de pe card nu se sterg (deci poze, video, etc, ce ai pe el).
Bineinteles.
Poți sa îl folosești și pentru internet parțial, daca iti instalezi tu aplicațiile dorite sub forma de APK. (ex: Telegram, WhatsApp, Maps.Me, etc)
Poți folosi chiar și aplicații de la Google, pe care nu te loghezi cu un cont google.
Exemplu: google maps, YouTube, etc
Daca faci hard reset(din butoane) îți va cere unul din conturile google pe care le-ai avut pe telefon.
Iar dacă dai resetare din setări, se va șterge și contul Google.
Da. Tot ce ai pe acel telefon se pierde. Iti raman poze si agenda in Google Photo si Google calendar
GeorgeBogdan368 întreabă: