| clujeanca a întrebat:

Doresc sa achizitionez de pe olx un iphone, nou, sigilat, cu predare personala. La ce aspecte ar trebui sa fiu atenta? Multumesc.

4 răspunsuri:
| uptowngirl a răspuns:

Salut. Trebuie sa ii cauti IMEI (seria telefonului) pe un site gen https://www.imei.info/ si sa vezi daca descrierea de pe site se potriveste cu ce vrei tu sa cumperi in termen de culoare, model etc - ca prim pas. Dupa aceea cutia trebuie sa vina cu folie sigilata de plastic peste (perfect inchisa faca actibilduri). Daca aceste 2 aspecte nu corespund ceva nu e in regula acolo. Ideal ar fi sa iti comanzi de la un comerciant gen quickmobile, pcgarage, etc. poti sa iti faci un card de rate fara dobanda si ai rezolvat :)

| vasydrag a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa cumperi un Samsung in gama "S" si nu vei regreta. Iphone costa mult firma si are prea multa protectie de care nici tu nu mai treci daca il resetezi si uiti id-ul contul itunes sau ceva de genul. Si Android sistemul de operare la Samsung si la alte telefoane au mai multe aplicatii pe care nu le gasesti la iphone sau la windows. Dar daca te face mandra un iphone doar ca e scump dar mai putin util decat Android... fi atenta ce cumperi ca sunt pretentioase si de obicei frauda se duce mai usor la lucrurile scumpe ca se castiga mai bine.

| clujeanca explică (pentru vasydrag):

Multumesc. Am luat in considerare acest aspect, am avut si eu Samsung, gama S, dar am decis sa continui cu Iphone deoarece am un Mac si partea de sincronizare dintre cele 2 a castigat. Nu as schimba laptopul deoarece este singurul care se deschide in cateva secunde indiferent de cate pagini am deschise. Se misca extraordinar de repede si castigat in fata oricarui laptop. Si cum spuneai este exagerat de scump, din acest considerent nu as merge pe sa achizitionez un iphone de la quickmobile, exagerat de scumpe pentru ce ofera