| radu32 a întrebat:

Bună ziua! Joc Fifa mobile de mulți ani iar recent au dat un anunț în joc în care spune că începând cu 22 Mai 2023 nu mai acceptă telefoane cu drivere Open Gl 2.0. Telefonul meu e relativ nou, din 2022, un Honor Magic 4 Lite. Nu le am cu tehnica dar știu că are de-a face cu grafica procesorul, grafica și ram duc foarte bine jocul. Cu un progrămel am găsit specificațiile grafice ale telefonului meu care spun așa : Vendor - Qualcomm, GPU - Adreno (TM) 618, OpenGL ES-CM 1.1, Version - Gl 3.2 Cum nu le am cu tehnica credeți că voi mai putea rula jocul pe telefonul meu cu Android 11 sau nu? Vă mulțumesc mult și o zi bună! happy

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Ai open gl 3.2. Jocul nu va mai merge pe open gl 2.0

Răspunsul e in întrebare. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

| radu32 explică (pentru VoidEternal):

Mulțumesc frumos și o seară bună! happy

11 răspunsuri:
| king5151 a răspuns:

Stai calm, nu vine șfârsitul lumii dacă nu mai poți juca Fifa mobile. O să vezi pe 22 mai dacă mai poți juca sau nu.

| radu32 explică:

Cum am spus, nu le am cu tehnica, am dat datele mai sus, dacă mă poate ajuta cineva care se pricepe voi fii recunoscător și voi da funda! happy

| Hakimi a răspuns (pentru radu32):

Si al meu e tot din 2022, dar e Samsung... sper ca pot sa joc, dar oare cand se da reset? Adica cand apare celalalt fifa?

| radu32 explică (pentru Hakimi):

Apasă pe "News" acolo scrie că din 22 Mai 2023 nu mai suportă drivere OpenGL 2.0, ai văzut ce-am scris, ce specificații are al meu, sigurat și al tău are aproximativ la fel, dacă nu identice. Zvonuri circulă că în iulie vin cu mai multe detalii, alții spun că se va lansa în septembrie nu mai în ianuarie ca până acum pe mobil. Au și site, caută "Ea Sports FC" pe google. Și eu sper să mai putem juca, teoretic avem Gl mai nou, teoretic ar funcționa dar și eu trăiesc cu speranța. Am echipă tare și mi-ar părea rău, poate ne ajută cineva care se pricepe! Seară faină happy

Si eu sper acelasi lucru, sa putem juca, am echipa de 123 ovr, dar ma gandesc ca si telefoanele noastre sunt relativ noi, mie mi e cel mai frica, ca daca nu o sa putem juca in mai, nu cred ca o sa putem juca nici cel nou care apare atunci in septembrie...

Da dacă nu mai putem juca din 22 Mai atunci nici mai departe nu mai putem, totuși ale noastre sunt fabricate în 2022... practic noi și, zic eu, cel puțin teoretic ar trebui să fie ok, rămâne de văzut și mă repet poate ne ajută cineva care se pricepe happy

Am primit răspunsul, FIFA nu va mai rula pe Open GL 2.0 dar eu am Open GL 3.2 prin urmare va fi ok, sunt sigur că și tu vei putea rula jocul. Folosește programul CPU-Z din Google Store și acolo îți va spune ce versiune ai. Dar dacă ai telefon din 2022 e sigur că va mergewinking

Multumesc frumos, am instalat aplicatia si am la fel ca tine 3.2, mersi mult!

Cu tot dragul, mă bucur că va fi ok!winking

| Hakimi a răspuns:

Ba frate da mai taci naibii, raspunde si tu ca tot omul, ca nu esti trimisul lui Dumnezeu sa vorbesti asa