Ai open gl 3.2. Jocul nu va mai merge pe open gl 2.0
Răspunsul e in întrebare. ¯\_(ツ)_/¯
Mulțumesc frumos și o seară bună!
Stai calm, nu vine șfârsitul lumii dacă nu mai poți juca Fifa mobile. O să vezi pe 22 mai dacă mai poți juca sau nu.
Cum am spus, nu le am cu tehnica, am dat datele mai sus, dacă mă poate ajuta cineva care se pricepe voi fii recunoscător și voi da funda!
Apasă pe "News" acolo scrie că din 22 Mai 2023 nu mai suportă drivere OpenGL 2.0, ai văzut ce-am scris, ce specificații are al meu, sigurat și al tău are aproximativ la fel, dacă nu identice. Zvonuri circulă că în iulie vin cu mai multe detalii, alții spun că se va lansa în septembrie nu mai în ianuarie ca până acum pe mobil. Au și site, caută "Ea Sports FC" pe google. Și eu sper să mai putem juca, teoretic avem Gl mai nou, teoretic ar funcționa dar și eu trăiesc cu speranța. Am echipă tare și mi-ar părea rău, poate ne ajută cineva care se pricepe! Seară faină
Am primit răspunsul, FIFA nu va mai rula pe Open GL 2.0 dar eu am Open GL 3.2 prin urmare va fi ok, sunt sigur că și tu vei putea rula jocul. Folosește programul CPU-Z din Google Store și acolo îți va spune ce versiune ai. Dar dacă ai telefon din 2022 e sigur că va merge
Ba frate da mai taci naibii, raspunde si tu ca tot omul, ca nu esti trimisul lui Dumnezeu sa vorbesti asa
ReignForest întreabă:
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: