E posibil sa nu il repare in garantie pentru ca vor considera ca l-ai scapat din mana.In garantie se repara doar defectiuni de soft, programe din fabrica etc.Incearca dar sansele sunt mici sau inexistente.
Tocmai ca l-am scapat de gresie
Bună!
Garanţia NU acoperă defectele "mecanice" produse de lovire/căderi!
Va trebui să plăteşti contravaloarea reparaţiei
Toate cele bune!
Mai insistă, ar trebui să ți-l repare gratis dacă e în garanție și n-are urme gen ecran spart și toate alea.
Baftă!
Dacă aș fi fost în locul tău nici nu i-aș fi sunat. Așa sunt eu, prefer să îmi rezolv singur problemele, respectiv să-mi iau alt telefon decât să-i explic unui idiot niște chestii cu speranța să mă înțeleagă. Dar totuși, în cazul tău, aproape 600 de ron e prea mult și odată ce un lucru e reparat, nu cred că mai ajunge la performanțele anterioare.
Chiar nu am idee ce-ai putea face. Orice decizie ai lua, toate au niște dezavantaje mari.
Ai putea să-ți cumperi un alt telefon foarte bun cu 600 de ron. Dar să ții un S4 care se poate repara în dulap nu sună prea bine.
Ai putea să îl repari, dar costul reparației e cât prețul unui telefon. (Și mă refer la cele bune, nu la chestii cu butoane)
Cum ai zis, orice ai alege ești în dezavantaj.
[ Practic, tot ce am scris e inutil și nu te ajută cu nimic ]
Cei de la garanție ți-l repară gratis doar daca nu s-a stricat din vina ta. (scăpat, lovit, etc.)
Și bănuiesc că prețurile sunt la fel peste tot, cu mici diferențe.
Daca nu se cunoaste nimic scapi sigur.Verifica mai bine de lovituri sau zgarieturi.Eu l-am scapat in apa si nu mi-a gasit picatura de apa in interior.Il bagasem in orez.Dar imi era teama.Mi l-au reparat si gata.
Are intr-un colt o zgarietura mica, dar nu e de ieri, de cand l-am scapat, pentru ca am carcasa de ceva timp si l-a mai protejat. In rest arata ok, inca mai am pe ecran si folia de cand l-am cumparat.
Ei nu au de unde sa stie de cand este zgarietura.Incearca.Ca doar nu te omoara.Fa pe prostu`. Scuze!
Pe proasta, mai exact . Am sa incerc. Doamne ajuta.
Succes! Sa imi scrii daca s-a rezolvat.
Au trecut deja 2 sapt de cand l-am dat celor de la Auchan si nu ma-u contactat inca :-s